Prvi 1158 pregleda 04. rujna 2019.

Beyonce slavi 38. rođendan: Ovo možda ne znate o njoj

Beyonce/Instagram

Ako voliš pjevušiti pjesme Queen B, sigurno misliš da znaš sve o njoj. Mi smo te odlučili uvjeriti u suprotno, no, ako ti ipak ove stvari budu poznate, onda si stvarno superfan.

Queen B danas slavi 38. rođendan. Pridružujemo se čestitkama koje pristižu iz cijelog svijeta. U to ime smo ti odlučili izdvojiti pet stvari koje sigurno nisi znao o njoj. Ako jesi, svaka ti čast!

Beyonce je prije Jay Z-ja imala samo jednog dečka

via GIPHY

U svijetu poznatih i slavnih mnogi vole šarati pa tako 'skaču' iz veze u vezu i mijenjaju partnere. Beyonce nije jedna od njih. U jednom intervjuu otkrila je da je osim sadašnjeg muža, imala samo jednog dečka. Prohodali su kad joj je bilo 12 godina i zajedno su bili do njezine 17. Bome!

Borila se s depresijom za vrijeme Destiny's child karijere

via GIPHY

Kada je megapopularni bend Destiny's child najavio da im se putevi, ali i karijere razilaze, svi su optuživali Beyonce. Tada se počela boriti s depresijom. Izjavila je kako u to vrijeme nije znala koji je dan u tjednu, a nagradama se uopće nije radovala. Jadna Beyonce. No, izgleda kako je ipak iz svega izvukla najbolje.

'If I Were A Boy' je pjesma o pizzi

via GIPHY

Jako moćna pjesma koja je postala himna žena diljem svijeta zapravo je napisana o pizzi. Da, ni mi nismo mogli povjerovati. Zašto baš o pizzi? Naime, jedna od dvoje autora pjesme izjavila je kako bi htjela biti dečko jer se onda ne bi morala brinuti koliko pizze će pojesti. Wow. Ovo nas je stvarno iznenadilo.

Natjecala se u talent showu

via GIPHY

Kada je imala 12 godina natjecala se u talent showu. Tamo su je s drugim curama spojili u bend i naposljetku su osvojile drugo mjesto. Moramo priznati da je Queen B daleko dogurala od drugog mjesta na dječjem talent showu. Svaka čast.

Ima album pjesama na španjolskom

via GIPHY

Queen B je u školi učila španjolski jezik, ali je izjavila da ga ne zna dobro pričati. No, unatoč tome, snimila je album sa šest španjolskih pjesama. 

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Sretan rockas