Prvi 1525 pregleda 31. siječnja 2019.

Bezobrazne zvijezde: Bieber pljuje fanove, a što rade ostali?

adamlevinet / instagram

Fanovi su odlučili podijeliti svoja neugodna iskustva sa svojim idolima. Malo je reći da su neka zaista šokantna. Malo su se umislili?

Nažalost, neke zvijezde su bile bezobrazne i prije nego su postale poznate, a nekima je slava očito 'udarila' u glavu. Fanovi su odlučili podijeliti svoja neugoda iskustva i pokazati 'pravo' lice nekih od najvećih celebrityja danas, piše Ranker. Baš nas zanima hoće li vam nakon ovih saznanja mišljenje o njima biti isto. Evo tko su najgore zvijezde Hollywooda i zašto.

1. Justin Bieber

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Kad je jedna obožavateljica pokušala napraviti selfie s Justinom Bieberom, bezobrazno joj je rekao kako ga 'boli' njezin nedostatak poštovanja. Također je vikao na fanove u publici zato što su pričali za vrijeme koncerta 2016. godine i navodno je pljuvao obožavatelje ispod hotelske sobe u Torontu 2013. godine. Međutim, menadžer je kasnije tvrdio da nitko nije bio ispod Bieberovog balkona i da zapravo nije pljuvao nikoga.

2. Rihanna

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📸

A post shared by Rihanna 🦋 (@___badgalriri____) on

U svibnju 2014. godine, 16-godišnja Alexis Carter bila je inspirirana Rihanninom odjevnom kombinacijom: odijelo s krilima šišmiša i odlučila isto to obući za svoju maturalnu večer. Carter je sama napravila odjeću, a Rihanna je 'nagradila' svoju obožavateljicu ismijavanjem na internetu. Rihanna je počela tweetati fotografije sebe i Carter koristeći hashtag #PromBat, a Rihanna je i retweetala neke od svojih omiljenih viceva, uključujući "The Dark Thot Rises". Carter je kasnije za Baltimore's Fox 45 News izjavila da je bila vrlo uvrijeđena. "Zašto ismijavati nešto što je i sama nosila? Poze na fotografijama su bile drugačije, ali odjeća nije bila ... Ne voli svoje obožavatelje kao što kaže."

3. Ariana Grande

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

bye for now

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Godine 2013. Dan O'Connor i njegove kćeri, Jen i Kelly, bile su spremne upoznati Arianu Grande kada je Jen pobijedila na natječaju kojeg su sponzorirali MTV, VH1 i Pepsi. O'Connor je o tome pisao na svojem blogu. Nakon dugog dana iščekivanja, napokon su upoznale Arianu - i navodno je samo 15 sekundi provela s njima. Snimile su nekoliko fotografija, ali Grande je tražila da budu izbrisane.

4. Tobey Maguire

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New Years resolutions: post on here more

A post shared by Tobey Maguire (@tobeymaguir) on

Obožavatelji su jednom izglasali Tobeya Maguirea kao najnepristupačniju zvijezdu za potpisivanje autograma u Hollywoodu, a neki tvrde da je on previše "umotan u vlastitu egoističnu mrežu" kako bi stupio u interakciju s fanovima. Ali priče su čudne. U svojim memoarima Molly's Game (koja je kasnije prilagođena filmu u kojem glumi Jessica Chastain), Molly Bloom izjavila je kako joj je Maguire 2014. godine ponudio poker čip u vrijednosti od 1.000 dolara na high-stakes igri. Ali postojala je kvaka, glumac je od nje zahtijevao da počne lajati kao pas. Kada je Bloom odbila, rekla je kako joj je Maguire rekao: "Ne šalim se. Što nije u redu? Sad si previše bogata? Nećeš lajati za tisuću dolara?"

5. Christina Aguilera

Christina Aguilera je možda vokalna diva, ali glasine govore da nije uvijek bila korektna prema svojim obožavateljima. Kad je bila članica žirija u The Voiceu, Aguilera je ukorila natjecatelja zato što je smatrala kako ne obraća dovoljno pozornosti na njezine kritike i više puta je zamolila pjevača da skine hlače. Njen stav se, kako se priča, ne zaustavlja samo na fanovima. Glumica Valerie Bertinelli izjavila je kako se jednom obratila Aguileri komentarom: "O moj Bože, mislim da si prekrasna pjevačica." Ali tvrdi da Aguilera nije obraćala pozornost i samo rekla: "Da, što god."

6. Adam Levine

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good day :)

A post shared by Adam LevineⓂ️ (@adamlevine79) on

Frontmen Maroon 5-a, Adam Levine, šarmira publiku kao sudac na The Voiceu, ali glasine govore da nije uvijek tako ljubazan prema svojim obožavateljima. Prema riječima korisnika Reddita, Levine je jednom odbio obožavateljicu koja ga je zamolila za autogram te je navodno rekao: "Ne dajem autograme ružnim curama".

7. Sandra Bullock

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Remember every place you've been to, only do things you love, and don't say yes when you don't mean it.

A post shared by Sandra Bullock (@sandra.bullock.official) on

Jedna je obožavateljica rekla da su se ona i njezin suprug, veteran vezan za invalidska kolica, susreli sa Sandrom Bullock dok je bila u Bostonu, na snimanju filma "The Heat" 2012. godine. Znali su da je Bullock vrlo zauzeta, ali nisu očekivali kako će se Sandra derati na njih i toliko se uzrujati zbog upita za jedan autogram.

8. Sean Penn 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#seanpenn #actor #actors #holliwood #madonna #deadmenwalking

A post shared by Falcon (@falcon4909) on

Sean Penn ima povijest nasilnih ispada. U prošlosti je dobio 60 dana u zatvoru zbog udaranja filmskog kolege i 300 sati rada u zajednici zbog napada na fotografa. Ali također je pokazao svoj bijes i na prodajnoj konferenciji 2013. godine. Dok se nalazio u predvorju hotela St. Regis u San Franciscu, Penn se razbjesnio kad ga je drugi sudionik konferencije pokušao slikati. Penn je navodno zgrabio čovjekov mobitel i bacio ga na tlo dok je vrištao: "Izgledamo li kao životinje zoološkog vrta?" Čovjek je odlučio ne podići tužbu.

9. Robert Pattinson

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert Pattinson (@official_robertpattinson) on

Zvijezda filma "Sumrak" uvrijedio je svoje fanove izjavom: "Ponekad se pitam što ova masa ljudi radi cijeli dan", rekao je. "Oni sjede ispred svojih računala i komentiraju bilo što, što ima i nema veze sa Sumrakom."

10. Bruce Willis 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😊🔝👊🏻

A post shared by Bruce Willis (@brucewillisbw) on

Tijekom ljetnih Olimpijskih igara 1996. Bruce Willis i njegova tadašnja supruga Demi Moore posjetili su California Pizza Kitchen u trgovini Lenox Square Mall u Atlanti. Zaposlenik restorana tvrdi da su dva dječaka u dobi od oko 10 godina primijetila Willisa, a onda se nasmiješila i pokazala na njega. No, Willis je navodno ustao i vikao na dječake jer su se usudili prekinuti njegov ručak. 

 

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    hahahahah ajooooj....