Prvi 445 pregleda 27. ožujka 2019.

Bibi Andy pozvala fanove na kavu putem Insta storyja

andreafabricc@instagram

Neočekivana objava kojoj se njezini fanovi sigurno nisu nadali. Bibi kaže da želi upoznati nove prijatelje pa joj se ova ideja učinila dosta fora

Andrea je sinoć na Instagramu objavila seriju storyja gdje je s fanovima podijelila nešto što ih je sigurno dosta razveselilo. Naime, prvo je s njima podijelila vijest da želi promijeniti društvo i upoznati nove prijatelje... A kad su joj oni ponudili da s njima može otići na kavu, ona je to shvatila vrlo ozbiljno.

Pozvala ih na kavu

 | Autor: screenshot screenshot

"Ekipa, došla sam na zanimljivu i malo ludu ideju. Svi vi koji ste mi pisali da me želite upoznati na kavi, pišite mi u inbox nešto u sebi. Kad nas se skupi desetak želim da odemo svi zajedno na kavu i upoznamo se. Mislim da bi to bilo jako kul. Ali, imam samo dvije molbe. Da ste ili iz Zagreba ili iz okolice Zagreba i da imate 20+ godina, jer ipak ja imam 25", objasnila im je Andrea.

 | Autor: screenshot screenshot

Jedan od fanova vro brzo nakon toga joj se javio u inbox i napisao da dosad još nije vidio da je bilo koji youtuber fanovima ponudio nešto slično. I čestitao joj na tome.

Kako se tebi čini ova ideja? Fora ili ipak malo luda, kako je i Andrea sama rekla?

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ummmm...okej