Prvi 423 pregleda 14. ožujka 2019.

Bibi Andy puno radi kako bi zaboravila bivšeg?

andreafabricc/Instagram

Bibi Andy je nedavno otkrila kako su ona i dečko Jurian prekinuli i kako se nosi s prekidom

Dennis Dominan objavio je Instagram priču u kojoj stoji kako Bibi Andi i on pripremaju nešto jako zanimljivo. To je zanimljivo zato što je prošlo svega nekoliko dana od njezine objave kako se oporavlja od prekida. Možda joj je lakše okupirati se nečim kako joj misli 'ne bi lutale' k bivšem? Svaki prekid je težak i svatko se s njim nosi na svoj način. A svakako je bolje okrenuti se nečem ovako produktivnom. 

 | Autor: dennisdomian/Instagram dennisdomian/Instagram

Prisjetimo se, Andrea Fabric, poznatija kao Bibi Andy prije nekoliko dana otkrila je dirljivom objavom na Instagram profilu kako nije više u vezi s dugogodišnjim dečkom, Julianom. Osim toga, priznala je kako će joj trebati puno vremena da dođe sebi i zamolila je fanove za razumijevanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Danas je trebala biti naša prva godišnjica. 11.03.2018. je dan kada smo ušli u vezu. Razlog zašto sam u svom zadnjem videu spomenula kako sam imala breakdown je zato sto smo prekinuli prije 10 dana i stvarno nisam bila u stanju raditi bilo što. Danas je trebao biti dan pun sreće i veselja, no nažalost nije. Rekla bih da i nebo plače za nama s obzirom da se kiša spustila bas danas nakon svih divnih i sunčanih dana hahah Trebat će mi puno vremena da dođem sebi i da sve procesuiram kako treba. Molim vas da mi ne šaljete poruke na temu toga i da ne pitate puno jer samo mi činite još gore. Ovaj dečko me naučio jako puno proteklih godinu dana i činio me najsretnijim curom na svijetu. Proveli smo jako puno vremena zajedno, proživjeli stvari koje neki ljudi ne prožive u dugogodišnjim vezama. Ukratko, imali smo sve. Uzajamnu podršku, razumijevanje, povjerenje jedno u drugo, vjernost, sreću, sve.. Činilo se kao da sam bila u savršenom romantičnom filmu, a tako sam se i osjećala. Bar do jednog trenutka. Do trenutka kada je sve puklo uz riječi ‘mi nismo jedno za drugo’. Osjećala sam se kao ptičica koja slobodno i sretno leti u oblacima i samo najednom, niotkud ispred nje iskoči staklo u koje se zabije. Lagala bih kad bih rekla da sam okej. Nisam okej i ne znam kada ću biti okej. Trudim se okupirati misli i raditi dosta stvari samo da ne mislim na to, ali sve te misli te sustignu navečer kada legneš u krevet i tako svakog dana.. Iznova. Iako teška i ponekad komplicirana, on je i dalje najbolja osoba koju sam ikad upoznala i zauvijek će imati posebno mjesto u mom srcu. Ona koja će jednoga dana stajati pored tebe nije ni svjesna kolika je sretnica. I iskreno se nadam da će te znati cijeniti i da ćeš biti najsretnija osoba na svijetu. Jer ništa manje ni ne zaslužuješ. Hvala ti na svemu. Na svakom divnom trenutku, na svakoj riječi podrške, na svemu što si me naučio. Hvala ti što si uvijek bio tu za mene i hvala ti što si činio moj mali svijet savršenim. Kada sam ti govorila da si najbolji dečko na svijetu, stvarno sam to i mislila. Bio si i bolji od najboljeg. -Molim vas nemojte širiti nikakvu mržnju. Ovo je jako teško razdoblje za nas oboje.- S ljubavlju, Andrea♥️

A post shared by BiBi Andy (@andreafabricc) on

Mi se nadamo kako će Bibi Andi ubrzo doći sebi nakon svega i jedva čekamo vidjeti što to pripremaju! A ti?

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve