Prvi 422 pregleda 26. lipnja 2020.

Bieber tuži žene koje su njega nedavno optužile za silovanje

justinbieber@instagram

Bieberovi odvjetnici tvrde da ne postoje nikakvi materijalni niti nematerijalni dokazi za ove teške optužbe dviju djevojaka.

Justin Bieber tužit će dvije anonimne žene koje su njega nedavno optužile za seksualno zlostavljanje, javlja Cosmopolitan.

Pjevač je, prema pisanju magazina People, podignuo tužbu 'tešku' čak 20 milijuna dolara protiv dvije navedene žene (koje su se predstavile imenima Danielle i Kadi), a njegovi odvjetnici u tužbi navode kako su "optužbe protiv pjevača nemoguće te navedene bez ikakvih materijalnih ili nematerijalnih dokaza".

'Ove teške optužbe su lažne i izmišljene'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In these streets

Objavu dijeli Justin Bieber (@justinbieber)

U tužbi se navodi i sljedeće: 

"Gospođa Danielle tvrdi da je seksualno napadnuta u hotelu Four Seasons 9. ožujka 2014. godine. No, Justin Bieber nije odsjeo u tom hotelu u ožujku 2014. godine te postoje brojni dokazi, kao i svjedoci, koji potvrđuju da gospođa Danielle laže." Slično se navodi i za optužbe druge djevojke, Kadi, čije navode opisuju "nemogućima i kontradiktornima u odnosu na njezine prvotne pisane izjave."

Optužbe dviju djevojaka Bieberovi odvjetnici nazvali su također i fabriciranima te izmišljenima.

Kako će se ovaj slučaj dalje razvijati i što će odlučiti sud koji je nadležan za ovaj slučaj, obavijestit ćemo vas kad saznamo nešto više. Pratite najnovije informacije.

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar ninafranceski__

    ninafranceski__

    What?!?!