Prvi 726 pregleda 11. ožujka 2019.

Bieber u sve većoj depresiji? Traži Božju pomoć

justinbieber/Instagram

Justin Bieber upravo je bio super iskren na Instagramu i odlučio sa svojim obožavateljima podijelti da u zadnje vrijeme nije najbolje. Prošli mjesec se činilo kako pjevač izgleda jako umorno te se nagađalo da se liječi od depresije

Iako Justin Bieber ima milijune dolara i divnu suprugu, trenutno prolazi jako teško razdoblje. Prošli mjesec se pisalo da se liječi od depresije, a on je priznao da to nikako nije zbog Hailey. Razlog toga je teret slave.

Kaže da se često osjeća kao da ga svi traže, a sinoć je i na Instagramu objavio što ga muči, piše Cosmopolitan. Napisao je:

"Ljudi, samo sam vas htio malo informirati o tome što prolazim u zadnje vrijeme. Borim se... Osjećam se nepovezano i čudno... Uvijek na kraju budem dobro pa se ne brinem previše, ali samo sam vas htio zamoliti da se molite za mene. Bog je vjeran i molitve su uistinu čudotvorne..uvijek mi pomažu u najgorim trenucima."

Nadamo se kako će mu uskoro biti dobro! Držimo fige!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    a jadan