Prvi 2673 pregleda 04. veljače 2019.

Bikovima će se ostvariti posebna želja, a Lavovima?

dollskill@instagram

Ovaj tjedan stavi fokus na prijateljstvo i sudjelovanje u društvu, a u nedjelju očekuj val kreativnosti

Cosmopolitan ti donosi ovotjedni horoskop, a ovo je naša verzija:

OVAN

Mladi Mjesec u Vodenjaku te inspirira da produbiš i poboljšaš odnose s drugima. Drži se ljudi koji su ti vjerni, a one manje važne ostavi po strani. U nedjelju te Merkur potiče da sanjariš pa vjeruj svojoj intuiciji i osjećajima.

BIK

Mladi Mjesec u Vodenjaku sluša tvoje najluđe snove vezane uz karijeru. Postavi svoje ciljeve visoko i prati znakove koji te vode da ih ostvariš. Tvoji prijatelji će igrati veliku ulogu u ostvarenju tih aspiracija kada ti Merkur u nedjelju otvori socijalni sektor. Reci im svoje ciljeve i pomoći će ti da ih ostvariš.

BLIZANCI

Mladi Mjesec te tjera da putuješ, pa reci svemiru što želiš naučiti i istražiti pa će ti pružiti brojne prilike. U nedjelju, Merkur ti ovara sektor karijere, a to ćeš pokazati na poslu svojom elokventnošću i kreativnošću.

RAK

Što je za tebe intimnost? Mladi mjesec će ti pomoći da se otvoriš pa će jedna posebna osoba vidjeti pravu i iskrenu verziju tebe. Ako trebaš malo optimizma u životu, pričekaj nedjelju.

LAV

Današnji mladi Mjesec u Vodenjaku sluša tvoje zahtjeve i donosi i produbljuje romantiku. Ostani optimističan i pusti se u priliku za ljubav koju ti svemir nudi. Stisni se uz svoju posebnu osobu, kada u nedjelju Merkur otvori tvoju zonu seksualnosti i intimnosti.

DJEVICA

Vrijeme je da se fokusiraš na osobni napredak i zdravlje. Merkur u nedjelju otvara tvoju romantičnu i zonu veza, pa te tjera da nađeš nekoga tko je potpuno različit od tebe. Prava kemija je u onoj poznatoj izreci "suprotnosti se privlače".

VAGA

Tvoje samopouzdanje se napokon vidi u tvojim postupcima. Merkur ti pomaže da postaneš organiziraniji i bolje planiraš obaveze. Vrijeme je da precrtaš sve točke sa svoje "to do" liste.

ŠKORPION

Danas te mladi Mjesec tjera da se povežeš s osjećajima, osobama i mjestima koji te podsjećaju na dom. U nedjelju Merkur obasjava tvoj sektor samopouzdanja pa ćeš biti sposoban napraviti apsolutno sve. 

STRIJELAC

Mladi Mjesec te tjera da slušaš ljude s razumijevanjem što ti se vraća istom mjerom. Merkur te u nedjelju tjera da se više otvoriš i povežeš sa svojim osjećajima.

JARAC

Trebaš pronaći emocionalnu sigurnost i ravnotežu. U nedjelju će te Merkur natjerati da razmišljaš s razumijevanjem i pokažeš drugima koliko si zapravo inteligentan. 

VODENJAK

Podijeli s drugima svoje želje. Razmišljat ćeš o novcu i sigurnosti, pa ćeš shvatiti kako ti se najviše isplati iskoristiti novac, a ne da on koristi tebe.

RIBE

Vrijeme je da naučiš pustiti stvari i krenuti ispočetka. U nedjelju te Merkur tjera da budeš kreativan i zasjaš na najbolji mogući način.

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    odlicnooo