Prvi 2525 pregleda 05. rujna 2019.

Billie Eilish govorila o svom prvom poljupcu: Bio je užas

billieeilish/Instagram Unsplashed

Megapopularna pjevačica fanovima je na koncertu ispričala kako je izgledao njezin prvi poljubac. Iako i dalje prati dečka s kojim se prvi put poljubila, otpratila je youtubericu Tanu Mongeau čija reakcija nije izostala.

Prvi poljubac je jako važna stvar svim curama i dečkima. O njemu se sanja jako dugo, a time rastu i velika očekivanja. U glavi se stvaraju scene kao iz Hollywoodskih filmova, međutim mnogi se često razočaraju.

To se dogodilo i Billie Eilish koja je fanovima na koncertu otkrila kako je izgledao njezin prvi poljubac. Dečko ju je poljubio i onda nabacio komentar koji je uništio cijelu atmosferu, javlja Cosmopolitan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

hamburg show tonight went vraazy🐉🐉

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on

Poljubio ju je dok su gledali zvijezde

Ona i Henry Whitford su prije dvije godine otišli na spoj. Odlučili su pogledati film za koji je Billie rekla da je bio 'najgori ikad', nakon filma otišli su autom na osamu gledati zvijezde, da jako 'trash'.

Henry ju je u jednom trenutku poljubio i rekao: "Wow, to uopće nije bilo magično kako sam zamišljao". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

on the road again

A post shared by @ henrywhitford on

To je vjerojatno uništilo cijelu vibru. Najzanimljivije je to što ga Billie prati na društvenim mrežama, a Henry nju ne, totalno neugodno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

cпасибо

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on

No između njih nema napetosti, a ni drame. Ipak je poljubac bio teen događaj koji uvijek ostane u sjećanju.

Iako dečko s kim je Billie podijelila prvi poljubav očito nije njezin fan. Tana Mongeau jest. I to veliki.

Billie otpratila Tanu s Instagrama: 'Očito sam njen Bad guy'

Tana Mongeau velika je obožavateljica pjevačice, a to se može najbolje vidjeti po njezinim objavama i videima u kojima je govorila o njoj kao svom idolu. A Bilie joj je zadnjim činom slomila srce. Naime, otpratila ju je s Instagrama. 

Prema fotografiji se čini se da ju Billie baš ne obožava. 

Unfollowom joj je slomila srce

Billie je otpratila Tanu i time ju je jako ražalostila. Youtuberici nije trebalo puno da to primijeti i odmah je zvala svog menadžera kako bi mu se požalila. Nakon svega odlučila je snimiti video kako je reagirala na unfollow i on je urnebesan.

Pogledajte ga ovdje:

Možda nije trebala toliko dramatizirati jer Billie ima Instagram pravilo. O čemu je riječ? Naime, kada pjevačica odluči nekoga novog zapratiti, nekog drugog na listi otprati, Seventeen. Možda je red došao na youtubericu. 

Zanimljivo je i to da je Billie komentirala fotku zaruka Tane i Logana Paula napisavši 'yikes' i 'eek'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Coming to a Daily Mail article near you. #CommentsByCelebs

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs) on

Tana će se morat s tim pomiriti i prihvatiti da ljudi imaju većih problema u životu. Možda ju pjevačica i dalje voli, ali je bila na listi za unfollow.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Ajme bedddd