Prvi 162 pregleda 10. prosinca 2021.

Billie Eilish objavila spot za pjesmu 'Male Fantasy'

screenshot/youtube

Pjevačica Billie Eilish izbacila je srceparajući spot za istoimenu pjesmu 'Male Fantasy' i nitko, tko ga je pogledao, ne može sakriti svoje oduševljenje

Američka pjevačica Billie Eilish snimila je spot za svoju pjesmu 'Male Fantasy' i mnogi se slažu s tim da je on jednako srceparajuć baš kao i istoimena pjesma, piše Elite Daily. Ovaj spot prikazuje kako se Billie nosi s brutalnim posljedicama slomljenog srca dok puno vremena provodi sama kod kuće. 

Billie je na svom Instagram profilu podijelila isječak iz spota i napisala koliko joj znači taj projekt s obzirom na to da ga je sama režirala i uredila. "Režiranje i uređivanje ovog spota bila je takva radost i najbolje iskustvo od početka do kraja", napisala je.

Njeni prijatelji i fanovi ubrzo su se javili u komentarima i nisu krili svoje oduševljenje. "Razvalila si, Bill", "Sigurna sam da su svi osjećali točno ono što si željela prikazati ovim spotom. Ponosna sam na tebe", "Nikada neću zaboraviti dan kada sam prvi put čula ovu pjesmu. A ovaj video... Zabilježila si nešto tako surovo i stvarno. Svaki dan sam u čudu zbog tebe", pisali su joj.

Kako se vama čini novi Billien spot? 

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

Tvoja reakcija?