Prvi 2650 pregleda 12. svibnja 2020.

Billie Eilish živi u strahu zbog stalkera: Dolazi joj ispred kuće

billieeilish/instagram

Policija je 'stalkera' privela dva puta, ali bi ga ubrzo pustili. Pjevačici su rekli da to nije ozbiljan zločin pa ga zbog pandemije ne mogu dugo držati u pritvoru

Američka pjevačica Billie Eilish već nekoliko dana živi u strahu zbog zaluđenog obožavatelja. boji se za sebe i svoju obitelj jer joj Prenell Rousseau svakodnevno dolazi do kuće i ne želi otići. Pjevačica se najviše boji zaraze Korona virusom jer njen fan ne nosi masku ni rukavice, piše TMZ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🦈

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on

Ne želi otići

Rousseau (24) se ispred Billieine kuće prvi put pojavio prošlog ponedjeljka. Zvonio joj je na ulazna vrata, a kad ga je njen otac upitao što želi, Rousseau je rekao:

"Mislim da sam ispred pogrešne kuće, živi li tu Billie Eilish?"

Otac pjevačice mu je odgovorio da se nalazi ispred pogrešne kuće, ali ni to ga nije spriječilo da se vrati. Ponovno je došao oko devet navečer i počeo se neobično ponašati. Pjevačica je objasnila događaj:

"Dok smo čekali osiguranje, Rousseau je došao na naš ulaz, sjeo i počeo čitati knjigu. Počeo je izvoditi monolog, a kad ga je moj otac zamolio da otiđe, on je to odbio."

Osiguranje ga je izbacilo, no on se ponovno vratio, legao ispod zida i spremao se tamo provesti noć. Vratio se opet sljedećeg dana i pokušao otvoriti ulazna vrata. Konstantno se vraćao i nije se obazirao na upozorenja. Sveukupno je došao sedam puta, a nije ni nosio masku ni rukavice. Upravo je to najviše zabrinulo pjevačicu i njenu obitelj jer je dodirivao njihova vrata i zvono.

Priveden je dva puta

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

thank you for the award @variety 🤎

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on

Policija je 'stalkera' privela dva puta, ali bi ga ubrzo pustili. Pjevačici su rekli da to nije ozbiljan zločin pa ga zbog pandemije ne mogu dugo držati u pritvoru. Iako su ga poslali na bus za New York, gdje živi, pjevačica se boji da bi se ponovno mogao vratiti.

 

 

Novi JoomBoos Posterbook potraži na svim kioscima tiska!
 | Autor:

 

 

 

Tvoja reakcija?