Prvi 3818 pregleda 15. ožujka 2020.

Billie iskreno: 'Zli komentari mi uništavaju život'

mattyvogel/instagram

'Nebitno je nosim li više ili manje odjeće, vi nemate pravo odlučivati kakva sam i tko sam', kaže Billie.

Billie Eilish se obratila hejterima koji su je prozvali zbog načina odijevanja, javlja Seventeen. To je napravila tijekom svjetske turneje 'Where Do We Go' u Miamiju.

'Zar ovisim o vašim mišljenjima?'

"Vi imate mišljenje o mojim mišljenjima, o mojoj muzici, o mojoj odjeći, o mom tijelu. Ako odjenem više, ako odjenem manje, nikako nije dobro. Pa dobro, tko određuje što i tko sam ja? Što to sve znači? Zar ovisim samo o vašim mišljenjima?", zapitala se pjevačica.

Billie, inače, namjerno nosi preveliku odjeću kako bi izbjegla komentare o svom tijelu, što je u nekoliko navrata dosad objasnila. No, neki je upravo zato prozivaju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on

"Nitko, zapravo, ne može imati pravo mišljenje jer me nitko nije vidio bez odjeće", kaže Billie, koja je u rujnu objavila svoju fotku i ispod napisala jedan od komentara koji često dobiva:

'Kada bi se samo normalnije oblačila, bila bi puno više seksi.' Molim vas, smislite neki novi komentar, ovoga mi je dosta", poručila je tada, a hejterski su se komentari nastavili.

Zli komentari joj uništavaju život

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

if only i dressed normal id be so much hotter yeah yeah come up with a better comment im tired of that one

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on

"Zli komentari mi uništavaju život. Čudno je to, što više cool stvari ja napravila, to me više ljudi ne voli", zaključila je Billie. 

No, ne brini, draga Billie. Hejtera će uvijek biti. Ali bit će i onih koji cijene to što radiš! A i najvažnije je da se tebi sviđa način na koji radiš i da si ti zadovoljna sobom. Hejteri su nebitni!

Tvoja reakcija?