Prvi 1521 pregleda 23. studenoga 2019.

Billie srušila rekorde: Nominirana za šest Grammyja

finneas/instagram

Neke od kategorija u kojima je Billie Eilish nominirana su album godine, najbolji novi izvođač, najbolji pop album i najbolja solo izvedba. Wow, nevjerojatno!

Mlada pjevačica Billie Eilish ruši sve rekorde koji joj se nađu na putu. Ranije ove godine je postala prva zvijezda rođena nakon 2001. godine čiji je album bio broj jedan na glazbenim ljestvicama, a sad je otišla još dalje, piše Popbuzz.

'Billie The Queen'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

shhhhhhhhhh

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on

Objavljene su nominacije za Grammy nagrade, a sedamnaestogodišnja pjevačica 'pomela' je nominacije. Zajedno s Lizzo i Lil Nas Xom predvodi nominirane. Svojim pjesmama je osigurala nominacije u svim kategorijama i tako je postala prva osoba kojoj je to pošlo za rukom.

Nominirana u šest kategorija

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BETWEEN ME & MY BROTHER ITS 11 NOMINATIONS 😵😵😵 thank u grammyyys this is an honor

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on

Autorica pjesme 'Bad guy' nominirana je u kategorijama album godine, najbolji novi izvođač, najbolji pop album, najbolja solo izvedba, pjesma godine i tekst godine.

Nominacije su oduševile Billiene fanove, ali i druge celebrityje. Tako su joj neki od njih poslali predivne poruke pune oduševljenja. Neki od njih su i Liam Payne, Halsey and Billie Jean King. 

Halsey je napisala: 

"Presretna sam jer Billie ruši sve pred sobom. Da sam barem ja kao dijete imala nekoga kao što je Billie u koga bih se mogla ugledati. Nezaustavljiva je!"

Suradnja s bratom

Billienom uspjehu pripomogao je i njezin brat Finneas O'Connell s kojim i radi svoje pjesme. Finneas je objavio zahvalu za nominacije i pohvalio sestru:

"Priznanje naših pjesama, produkcije i Billienog predivnog glasa za mene znači da su priznanja stigla u ruke istinskih umjetnika."

Kao i svi njezini fanovi, oduševljeni smo ovom viješću. Držimo joj fige da odnese kući sve nagrade! 

Nabavi svoju ulaznicu za veliko finale Rap Campa u Opera Clubu!

 | Autor:

Tvoja reakcija?