Prvi 5416 pregleda 10. rujna 2019.

Billie uganula zglob, rasplakala se i otrčala s pozornice

matty vogel/instagram

Izvodila je pjesmu 'Bad Guy' na koncertu u Italiji kad joj se dogodila nezgoda. Nažalost, nije uspjela dovršiti nastup do kraja.

Billie Eilish ima samo 17 godina i postala je apsolutni hit. Njezin album i sve pjesme redovito su na vrhu svih ljestvica, a u zadnje vrijeme je konstantno na turneji. Zbog čestih nastupa izmorila je svoje tijelo i sada ima ne jedan, nego dva uganuta gležnja. Uh...

Htjela je nastaviti, ali jednostavno nije mogla

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

hamburg show tonight went vraazy🐉🐉

Objavu dijeli BILLIE EILISH (@billieeilish)

Dok je na koncertu na festivalu u Milanu 'nabrijavala' publiku tijekom pjesme 'Bad Guy', previše je skakala i ozlijedila se. Prije samo par tjedana je ozlijedila i drugi gležanj u Los Angelesu. 

Sjela je na pozornicu kako bi se smirila i odmah publici objasnila što se točno dogodilo.  “Čovječe, odmah sam uganula gležanj. Ovo je tako sramotno. Ugh.. A prije mjesec dana sam ozlijedila ovaj. Užasno me boli”, rekla je publici. “Ovo je preglupo jer sam na rubu suza i najradije ne bih nastavila nastup. Jedino što želim je pružiti vam dobru zabavu, a sada to ne mogu”, dodala je Eilish. 

Otrčala je s pozornice

Preplavljena emocijama i boli, otrčala je s pozornice. 

Dobra vijest je da nastavlja dalje turneju. Možda će morati presjediti sve, ali barem se show nastavlja dalje!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Davidminek89

    😫😫Nee
  • Avatar Potato7

    Potato7

    Kada nebi bila protiv Boga život bi joj bio puno bolji... Nebi bila depresivna... Bila bi sretna. Bog je spas