Prvi 447 pregleda 12. veljače 2020.

Bivša miss Universe razbila Šebalja u driftu: Ovako se vozi!

Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell

Nakon što je popularni youtuber Omčo otvorio drugu sezonu serijala 'Zvijezde vrište', u drugoj epizodi Juraj Šebalj je dobio priliku provozati svoju kolegicu, Jelenu Lešić.

"Moja životna želja se danas ispunila. Uvijek sam molila Juru da me provoza. Danas mi se ispunila želja da mogu driftati i mislim da sam uspjela, a okrenula sam se i pod ručnom. Odličan je osjećaj", rekla je jedna od najljepših Hrvatica i bivša Miss Universe Hrvatske, Jelena Lešić. U javnosti je postala primijećena 2010. kada se pojavila u spotu za Hrvatsku turističku zajednicu, koji je cenzuriran na intervenciju tadašnje premijerke Jadranke Kosor.

POGLEDAJTE VIDEO:

"Dokaži da si imala pet iz glazbenog i otpjevaj mi nešto", našalio se Šebalj, a Jelena je prihvatila njegov izazov i otpjevala par stihova poznate dječje pjesme 'Bratec Martin', ali i poznatu budnicu Ljudevita Gaja 'Još Hrvatska ni propala'. Nakon razgovora, došlo je vrijeme da bivša missica preuzme volan.

 | Autor: Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell

Jelena se u početku borila s volanom koji nema servo, no ubrzo se navikla, a Šebalj je krenuo s izazovima. Prvi zadatak za Jelenu bio je da nauči driftati. Nakon nekoliko neuspješnih pokušaja, uspjela je. "Imamo drift! Šariću, ovako se vozi", ponosno je uskliknuo Šebalj, a Jelena je uživala.

 | Autor: Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell

No, nije stala samo na driftu. Kasnije je i okretala auto pod ručnom. "To! Kako sam ga okrenula", ponosna je bila voditeljica, a Šebalj ju je pohvalio i zapljeskao na uspješno odrađenom zadatku. Ispunila je njegova očekivanja pa je odlučio odraditi posljednji izazov koji joj je bio namijenjen. Napravio joj je sendvič dok je ona vozila i driftala stazom.

 | Autor: Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell

Novu epizodu serijala 'Zvijezde vrište' pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

Tvoja reakcija?