Prvi 1215 pregleda 20. ožujka 2020.

Bivša teen zvijezda objavila da je trudna pa izbrisala fotku

Amanda Bynes Instagram

Njezini su roditelji jako zabrinuti za nju, tvrdi izvor blizak obitelji.

Nekadašnja teen zvijezda i glumica, Amanda Bynes, i njezin bivši partner Paul Michael na društvenim mrežama objavili su kako čekaju bebu, ali su fotografiju ubrzo izbrisali, javlja 24sata

Svi su zbunjeni

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My love 🖤

A post shared by Amanda Bynes (@amandabynesreal) on

Amandin odvjetnik David A. Esquibias otkrio je kako je riječ o lažnoj informaciji. 

"Uspješno sam ušao u trag 'porijeklu' objava te su uklonjene. Molim javnost za privatnost u ovim teškim vremenima", rekao je i ostavio sve obožavatelje u nedoumici, skroz zbunjene.

Lažna informacija ili ne?

No, strani mediji pišu kako je nekoliko paru bliskih izvora potvrdilo da se ne radi o lažnoj vijesti te kako su Amandini roditelji zabrinuti za njezino mentalno zdravlje u cijeloj ovoj zamršenoj situaciji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👽

A post shared by Amanda Bynes (@amandabynesreal) on

Amanda se inače godinama bori s bipolarnim poremećajem i ovisnošću o raznim porocima. Prije nešto više od dva dana ponovno je napustila kliniku za odvikavanje. 

Po izlasku je živjela s roditeljima jer je sama odlučila da želi tako živjeti, a kasnije je i od suda dobila dopuštenje da živi s njima sama ako tako odluči.

Amanda i Paul zaručili su se na Valentinovo, nedavno su, pak, objavili da su prekinuli, a je li ova vijest o trudnoći istinita ili ne, to ćemo tek trebati saznati... 

Tvoja reakcija?