Prvi 1364 pregleda 31. siječnja 2019.

Bivši prijatelj Jeffree Stara ovime si je uništio karijeru?

mannymua733@instagram

Manny MUA podnio je zahtjev za uklanjanjem videa YouTube kanala Tea Spill, ali njegova tvrdnja bila je lažna - njhov video nije kršio nikakva autorska prava

Tea Spill napravili su video o Mannyjevoj recenziji novog pudera branda 'Morphe', a to se njemu nije baš svidjelo pa je odlučio uzeti stvar u svoje ruke. 

Naime, odlučio je ukloniti njihov video tako što ga je prijavio da krši autorska prava, ali video nije kršio ama baš nikakva autorska prava, nego je Mannyju samo smetalo što ga predstavlja u lošem svjetlu

Tea Spill su dobili opomenu zbog kršenja autorskih prava i postoji mogućnost da YouTube izbriše njihov kanal.

Na YouTubeu je oko toga nastala cijela drama, a cijelu situaciju prokomentirali su i drugi youtuberi.

Nakon toga, Manny je odlučio povući opomenu jer su ga svi počeli kritizirati. Osim toga, uhvaćen je da briše komentare o Tea Spillu.

Manny je u tom periodu izgubio jako puno subscribera i followera, a mnogi tvrde da je ovo kraj njegove karijere.

- Manny bi se trebao pošteno ispričati Tea Spillu - kaže jedan korisnik Reddita.

Card

Što ti misliš o cijeloj ovoj situaciji?

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    aaaajoj...