Prvi 6890 pregleda 31. listopada 2018.

Bizarna nesreća: Par poginuo fotografirajući selfie na litici?

Pixabay

Ova tragična vijest odjeknula je internetom...

Vishnu Viswanath i Meenakshi Moorthy poginuli su na zajedničkom putovanju navodno pokušavajući fotografirati selfie na rubu litice u američkom Yosemite Nacionalnom parku ranije ovog tjedna, javlja Her.

Njihova su tijela pronašli rendžeri dva dana nakon nesreće, gotovo 250 metara u dubini ispod Taft Pointa. Turisti su pronašli njihov fotoaparat nekoliko dana kasnije. 

Svega nekoliko tjedana nakon poražavajuće statistike

Sky News javlja kako se i dalje nastavlja istraga vezana uz njihovu tragičnu smrt u Nacionalnom parku, a glasnogovornik parka potvrdio je kako će dati sve od sebe da utvrde što se ondje točno dogodilo.

Litica na kojoj je par stajao nije imala sigurnosnu ogradu, ali je bila 'ograđena' granitnim grebenom. Ono što priču čini još strašnijom jest činjenica da se ova nesreća dogodila svega nekoliko tjedana nakon što je objavljena vijest kako je u kratkom vremenu više od 250 ljudi poginulo fotografirajući opasne selfieje.

Ovaj tragični događaj još je jedan pokazatelj i upozorenje koliko je važno biti oprezan kad su u pitanju ovakve ekstremne situacije...

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve