Prvi 963 pregleda 17. kolovoza 2019.

Bizarna nesreća: Previše pjevao pa mu puknula pluća

ilustracija/unsplash

Mislio je da je kralj karaoka, ali onda mu se to malo obilo o glavu...

Znaš nekoga tko voli puno pjevati? Ili si to možda ti? Upozori ga sljedeći put da malo pripazi kad pjeva, jer očito ni u čemu ne treba pretjerivati. Dobro, šalimo se, ali jednom se muškarcu stvarno dogodila bizarna nesreća na karaokama.

Malo se previše zanio

via GIPHY

Mnogi znaju da su Kinezi poznati kao veliki ljubitelji karaoka pa se tako jedan 65-godišnjak malo previše zanio prilikom pjevanja i to nije dobro završilo. Otpjevao je, ni manje ni više nego deset zahtjevnih pjesma koje su uključivale puno visokih nota, i to sve u jednoj večeri... 

Pa što onda, pitaš se? Završio je u bolnici. Ali tek sutradan jer je cijelo vrijeme zanemarivao bol. Pa ipak je on kralj karaoka, a kako bi kralju moglo naškoditi nekoliko pjesama s visokim notama, mislio je?

via GIPHY

Kralju karaoka su 'puknula pluća', a njegov liječnik rekao je kako je takvo što karakteristično za starije muškarce te mu savjetovao da ubuduće bude oprezniji kad je ovako velik napor u pitanju.

Ako ti ipak ne spadaš u tu dobnu skupinu, daj si oduška i pjevaj koliko ti srce poželi. 

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ajme grozno :(