Prvi 58 pregleda 06. veljače 2017.

Bizarna sličnost: The Weeknd i Selena izgledaju IDENTIČNO kao njeni roditelji u mladosti

selena i the weeknd
Pixsell

Zaprepastit ćete se kada shvatite da su potpuno ISTI...

Svi ste barem jednom čuli za teoriju da svatko od nas s godinama počne toliko nalikovati svojim roditeljima da bi mnogi mogli pomisliti kako smo njihove kopije. Osim toga, istraživanja su potvrdila da često podsvjesno tražimo partnere koji nalikuju našim roditeljima. 

Pa, ako je suditi prema Seleni Gomez, ona je živi dokaz da te obje teorije "drže vodu".

via GIPHY

Kako onim najvjernijim obožavateljima nikad ništa ne uspije promaknuti, tako je netko od njih u bespućima Interneta pronašao fotografiju Seleninih roditelja iz mlađih dana... Vjerujemo da je nevjerojatna slično zaprepastila i samog tvorca ovog genijalnog mema.

 

fuck // @selfenty

A photo posted by Selena & Justin Updates™ (@jelenasenergy) on

Kada gledate ove dvije fotografije moglo bi vam se učiniti da ste otkrili kako putovati kroz vrijeme jer sličnost je jednostavno zapanjujuća!

Podsjetimo, nakon što su u javnost procurile fotografije koje potvrđuju vezu između Selene i The Weeknda, zvjezdani par se više ne trudi sakrili koliko uživaju u ljubavi i zajedničkim trenucima. Već su se međusobno upoznali s obiteljima (a doma ne dovodiš bilo koga, zar ne?), a strani mediji pišu kako je već na vidiku i vjenčanje te da se mlada pjevačica stalno žali na mučnine zbog čega su mnogi uvjereni kako je trudna!

via GIPHY

Vrijeme će pokazati...

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?