Prvi 819 pregleda 20. siječnja 2020.

Bizarni izazovi: Ljudi jedu pahuljice jedni drugima iz usta

tiktok

Tik Tok je društvena mreža na kojoj jednostavno nema pravila, pa nije toliko čudno da upravo ondje nastaju ovakvi suludi izazovi.

Najnoviji trendovi s Tik Toka su jedenje pahuljica iz usta nekog drugog i umakanje testisa u soja sos. Koliko god vam to bizarno zvučalo.

Je li ovo otišlo predaleko?

Mnogi su se već priključili ovim viralnim izazovima pa se snimaju i na Tik Tok objavljuju urnebesne snimke s prijateljima, partnerima, pa čak i s kućnim ljubimcima. Da, čak i s kućnim ljubimcima.

Izazov sa soja sosom

@cryinginthecar

please I need to know

♬ original sound - cryinginthecar

Osim trenda s pahuljicama, Tik Tokom se trenutno širi i viralni izazov u kojem muškarci umaču testise u soja sos i pritom tvrde da taj sos mogu osjetiti. Bizarno, zar ne?

Pokrenula ga je jedna Amerikanka i izazvala muškarce da izazov isprobaju, a oni koji jesu tvrde da je studija stvarno vjerodostojna. Kažu da zaista mogu osjetiti okus soje u ustima kad testise premažu soja sosom. 

@alxjames

oh.. my god..... 🤭😳

♬ original sound - alxjames

No, da ova 'viralna studija' ipak baš i nije skroz vjerodostojna potvrdio je jedan liječnik iz SAD-a, ali je svejedno pohvalio korisnike zbog inicijative i ovog zanimljivog istraživanja.

@prescriber

Skinny dipping #react to cryinginthecar #todaywelearned #doctor #wellnesstips

♬ original sound - cryinginthecar

Koji od ova dva izazova vam zvuči suludije? 

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?