Prvi 733 pregleda 21. prosinca 2017.

Ljudi kupuju virtualne mačkice za gotovo milijun kuna

screengrab

Ne mijauču, ali se razmožavaju i vrijede hrpu para.

Vjerojatno i ti znaš za Bitcoin, virtualni novac koji će u ne tako dalekoj budućnosti postati novi način kupovanja. No, postoji druga najpoznatija virtualna valuta zvana  Ethereum. S ovim virtualnim novcem možeš kupiti novog ljubimca - virtualnu mačku tzv. CryptoKitties. To ne bi bilo čudno da za sliku jedne mica mace netko nije platio gotovo 800.000 kuna, a ne može je ni pomaziti.

 | Autor: screengrab screengrab

Crypto Kitties postoje tek nešto više od mjesec dana, a već imaju šest tisuća korisnika koji bjesomučno kupuju i prodaju fotografije mačkica zbog čega se javljaju problemi na platformi koja se stalno ruši.

Početna cijena mačkica je od 20$ do 50.000$, a korisnici zarađuju na preprodaji. Osim što ih možeš možeš ih i pariti i stvarati nove mačiće koje potom možeš prodavati. Naravno to sve ovisi o potražnji pa cijena može vrtoglavo rasti ovisno o tome tko je bacio oko na tvoju mačkicu.

 

Možda bi trebao/la razmisliti o kupnji virtualnih mačaka. Što ti misliš? 

 

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima! 

MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!

 | Autor: Slavko Midžor/Pixsell Slavko Midžor/Pixsell

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 

Tvoja reakcija?

4 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Avatar Sara_koja_hara

    Sara_koja_hara

    Ja bih radije pesa si kupila
  • leoni98

    virtualne mačkkice?! i kaj da radim s njima??