Prvi 309 pregleda 30. svibnja 2018.

Blox vox: Maska za lice s kojom ne čuješ buku!

Ostvariti telefonski poziv u bučnom prostoru koje vrvi ljudima čini se kao nemoguća misija. Blox vox je izum koji rješava upravo taj problem.

Stručnjak za financijsku tehnologiju, Greg Umhoefer godinama je mučio muku ne bi li ostvario normalan telefonski poziv dok se nalazi na svom bučnom radnom mjestu prepunom ljudi.

via GIPHY

Uvijek bi se morao udaljiti iz ureda te izolirati u neku mirniju prostoriju kako bi obavio poziv. To ga je navelo da izumi ‘Blox vox’-spravicu, točnije masku koja se navuče preko lica kada se nalazite u prostoriji s previše ljudi i ne želite da drugi prisluškuju vaš razgovor ili kada se izgubite u žamoru pa vas sugovornik s druge strane linije čuje svaku petu riječ.

 | Autor:

Možda najveći problem leži upravo u dizajnu gdje se čini kao da imate kravlji nos na licu, a ne masku potrebnu za obavljanje telefonskog poziva. Ipak, Greg se nada kako bi ova spravica mogla dosegnuti cifru koju joj je predvidio od 25 000 dolara. Za sada je došao do 3 565 dolara.

via GIPHY

Misliš li ti da bi ovaj izum mogao biti užasno koristan u budućnosti?

Vrijeme je da se podsjetiš kako zvuči najbolja navijačka pjesma ovoga ljeta!

Tvoja reakcija?

3 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • misskiss

    Meni ovo treba kad tracam s frendicom
  • kbc74dnr1992

    Kaj sve neće izumiti....