Prvi KORONA VIRUS 6595 pregleda 15. ožujka 2020.

Bolest ne bira: Ove su poznate osobe zaražene

Olivia Rodrigo Instagram

Korona virus nije za šalu; rekao je poznati youtuber Cofi u novom videu objavljenom na JoomBoosu, a zatim je odgovorio na pitanje koje mnogi postavljaju - tko su poznate osobe koje su dosada zaražene korona virusom?

Cofi je, prije prelaska na glavnu temu videa, naglasio kako je jako važno voditi brigu o higijeni te često prati ruke, koristiti dezinfekcijska sredstva, ako je potrebno i maske te paziti na sebe i na ostale sugrađane, posebice starije, koji su najugroženiji.

Zatim je krenuo u video i otkrio tko su celebrityji dosada zaraženi korona virusom i u kakvom su stanju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prve slavne osobe koje su javno rekle kako su pozitivne na korona virus bili su američki glumac Tom Hanks i njegova supruga Rita Wilson. Hanks je na Twitteru napisao da su se on i supruga na korona virus testirali u Australiji, gdje je u to vrijeme radio na filmu, nakon što su osjetili umor i bol s blagom vrućicom.

Tko se sve od slavnih našao na ovom popisu?

Osim glumačkog para, virusom je zaražena i supruga kanadskog premijera, Sophie Gregoire-Trudeau, koja se u srijedu vratila s poslovnog puta iz Velike Britanije i počela pokazivati određene simptome zaraženosti korona virusom, a zatim su i ona i suprug Justin stavljeni u izolaciju.

Na korona virus pozitivan je i trener Arsenala, Mikel Arteta te još mnoge poznate ličnosti, posebice u NBA ligi. Pogledajte novi video na JoomBoosu i saznajte tko se još našao na ovom popisu slavnih osoba.

Tvoja reakcija?