Prvi 879 pregleda 05. veljače 2020.

Bosanski kralj YouTubea kod Šebalja: 'Pazi, ispada ti burek'

Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell

Nakon više od mjesec dana pauze, u velikom se stilu na YouTube kanal 24sata vratio popularni serijal 'Zvijezde vrište'. U prvoj emisiji nove sezone, Šebalj je imao posebnog gosta.

Jedan od najpoznatijih youtubera u regiji, Omčo, bio je prvi gost nove sezone serijala 'Zvijezde vrište' koji izlazi na YouTube kanalu 24sata. Youtubera Omera Nadarevića, poznatijeg kao Omčo, na YouTube prati više od milijun ljudi, a sve je 'zarazio' svojim urnebesnim skečevima, a sada se našao u novoj i nezaboravnoj avanturi.

POGLEDAJTE VIDEO:

"Samo ti brate polako, ja se bojim", priznao je Omčo na početku vožnje pa dodao: "Ako budeš brzo vozio, ova emisija se neće zvati 'Zvijezde vrište', nego 'Omčo se ukakio'", našalio se youtuber, ali Šebalj ga nije poslušao pa je ipak dodao malo gasa.

Omčo se ubrzo opustio pa je čak i zapjevao, a onda su uslijedili izazovi. Poznati youtuber učio je driftati, okretati se pod ručnom i voziti slalom, ali Šebalj nije bio zadovoljan svojim učenikom pa se ipak on vratio za volan.

"Iz sigurnosnih razloga sam ja za volanom", odlučan je bio Šebalj koji je Omči zadao novi zadatak, u kojem je bio na 'domaćem terenu'.

'Burek je samo od mesa'

 | Autor: Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell

Ponudio ga je 'burekom od sira' kojeg je Omčo spremno prihvatio, ali prije nego se 'bacio' na njega, objasnio je Šebalju da je burek samo od mesa, a ostalo su sirnice, zeljanice...

"Juraj, polako, brate! Ovaj će burek izaći iz mene, polako vozi! Ne bojim se ja za sebe, nego se bojim da mi burek ne bi ispao", derao se Omčo dok se borio s brzom vožnjom i pokušavao pojesti burek do kraja bez da mu ispadne, što je na kraju i uspio.

 | Autor: Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell

Iako je u početku bio uplašen i priznao da se boji, na kraju vožnje je Omčo ipak promijenio mišljenje.

"Ponovio bih ovo opet, ali s njim, ja ne bih vozio", zaključio je Omčo i zahvalio Šebalju na nezaboravnoj vožnji. Prvu epizodu nove sezone serijala 'Zvijezde vrište' pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

Tvoja reakcija?