Prvi 290 pregleda 15. kolovoza 2021.

BQL ima novu zaraznu stvar: 'Ulala' zatvara ovo ljeto!

Na JoomBoos YouTube kanalu izašao je novi zabavni hit braće Aneja i Roka iz hit grupe BQL, a pjesmom 'Ulala' ovi glazbeni zavodnici zatvaraju dugo, toplo ovogodišnje ljeto

Ova pjesma i spot izlaze ne samo pri kraju ljeta 2020., već i prije velike životne prekretnice jednog od braće iz BQL-a. Naime, mlađi brat Anej vjenčat će se ovog kolovoza za svoju prekrasnu zaručnicu Izu, a u ovom je najnovijem spotu još jednom prikazana njihova ljubavna priča.

Zapravo, ovo je prvi puta da su Anej i Iza zajedno u nekom od njihovih video spotova, pa je i ova pjesma svojevrsna prekretnica u životu mladog glazbenika.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ljubavnu priču sa svojom Izom Anej je prvi puta javno ispričao u spotu za pjesmu 'Budala', kad je na samom kraju videa priznao kako je zaručen i kako više, na žalost mnogih obožavateljica, više nije slobodan. Ta je pjesma bila posvećena pravoj ljubavi.

"Kad znaš da si pronašao pravu ljubav, kaži joj da ju voliš. Propuštene prilike se ne vraćaju", priznao je tada Anej. A u najnovijoj pjesmi po prvi je puta i pokazao svoju zaručnicu, a uskoro i suprugu, s kojom se veseli provesti ostatak života. 

Osim što ju je pozvao da glumi s njom u spotu, Anej je još jednom iznenadio obožavatelje, pa je u novom glazbenom videu pao i romantični poljubac. 

Poslušajte novi zabavni hit zgodne braće iz BQL-a, a sve o vjenčanju mladog para moći ćete pratiti na službenim Instagram profilima Aneja i Roka. Do tada, uživajte u super glazbi i pratite JoomBoos YouTube kanal, čije sadržaje možete gledati i na 24sata Oriđiđi Videoteci. 

Tvoja reakcija?