Prvi 164 pregleda 06. lipnja 2022.

Braća iz grupe BQL slavila na slovenskom TLZP-u!

bqlgram/Instagram

Braća Piletič iz slovenske grupe BQL svojim su transformacijama u slovenskoj verziji showa 'Tvoje lice zvuči poznato' oduševili publiku i žiri i tako odnijeli pobjedu

Braća Anej i Rok Piletič iz slovenske grupe BQL, pobjednici su šeste sezone slovenske verzije showa 'Tvoje lice zvuči poznato' u kojemu su, dvanaest tjedana za redom, svojim transformacijama iznova oduševljavali publiku. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BQL (@bqlgram)

Anej i Rok u finalnoj su epizodi utjelovili dvojac Avsenik i otpjevali domoljubnu pjesmu 'Slovenija, od kod lepote tvoje' i savršeno rekreirali neke od scena iz originalnog spota. 

"U Sloveniji smo poznati po tome da smo uvijek, nakon velikih festivala kao što je slovenska Dora, na kraju bili drugi. Nekako nas je uvijek držalo to drugo mjesto. Iskreno, mislili smo da će se to 'prokletstvo' drugog mjesta teško riješiti, ali već odmah nakon prvog nastupa u ovoj emisiji su nam gorjeli telefoni, Facebook, Instagram... A od proglašenja pobjednika, još do danas nismo prošli kroz sve poruke i čestitke. Ljudi zovu, oduševljeni su i sretni jer smo konačno negdje prvi i iskreno, i mi smo jako sretni pa smo dobro proslavili to prvo mjesto", govore BQL-ovci. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BQL (@bqlgram)

"Fanovi nas podržavaju, a naravno i mi podržavamo ekipu s kojom smo prijašnjih mjeseci radili na ovoj emisiji. To je jedna nezaboravna avantura za nas i sretni smo što smo dan prije pobjede izbacili novi spot i pjesmu koja se zove 'Raketa' pa je i to možda neki znak jer smo s drugog mjesta, koje nas je toliko dugo držalo, kao raketa došli na prvo", dodaju. 

Je li ova pjesma zaista imala toliku moć kod BQL-ovaca, procijenite sami!

Također, dečki su već dugo dio naše JoomBoos ekipe i s mnogim influencerima, ali i svojim kolegama sa slovenske glazbene scene, su snimili mnoge urnebesne videe. Jedan od tih videa je i reagiranje na hrvatske pjesme s Eurosonga kojeg su snimili s Nikom Zorjan, Polkaholikima i Til Čehom.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Bravo, dečki!

 

POGLEDAJTE TRAILER ZA NOVU JOOMBOOS SERIJU!

 | Autor:

Tvoja reakcija?