Prvi 4382 pregleda 28. veljače 2019.

Bradley je ipak 'kriv' što je Gaga raskinula zaruke?

MIKE BLAKE/REUTERS/PIXSELL

Zapravo je priča puno kompliciranija, ili jednostavnija nego što mi mislimo. Ovisi kako gledamo na to

Iako smo svi, nakon što je Lady Gaga prekinula zaruke sa svojim partnerom Christianom Carinom, odmah pretpostavili da je za sve zaslužan (ili kriv) Bradley Cooper i njihova neporeciva kemija koju svi vidimo nakon 'Shallowa', zapravo je priča ipak malo drugačija.

Nije sve kako nam se na prvu čini

Gaga je izjavila kako se zapravo, zbog Oscara, nagrada i hajpa oko filma, još nije stigla ni suočiti s time da je prekinula zaruke, a razlog još jedne neuspjele veze vidi u tome što je previše posvećena svome poslu. Okej, to na neki način trenutno i ima veze s Bradleyjem, jer upravo je s njime najviše nastupala nakon što su snimili zajednički film, ali to opet nije onaj razlog o kojem svi pričaju.

'Bradley je moj prijatelj'

Gaga je nakon njihova nastupa na Oscarima na Instagramu čak i objavila prilično dirljivu poruku za njega, ali opet - ne onakvu kakvu smo svi očekivali, piše Harper's Bazaar. 

"Ne postoji ništa posebnije nego dijeliti taj poseban trenutak na Oscarima s istinskim prijateljem i pravim umjetničkim genijem", napisala je. Da, prijateljem! 

Irina je tu, hello!

Okej, možda se njihova kemija ne može poreći, ali na kraju krajeva, možda smo svi malo zaboravili da je Bradley i dalje u vezi s majkom svoje kćeri, Irinom Shayk. Sretnoj vezi. 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    jeeeeej hahahahah