Prvi 356 pregleda 05. prosinca 2019.

Breakdance predstava: 'Moja mama kuha bolje od tvoje'

Koga zanima ova precool predstava?

U zagrebačkom kazalištu Knap večeras u 20 sati održat će se breakdance predstava 'Moja mama kuha bolje od tvoje'. Autorica ove predstave je Marija Matković koja je gledateljima pripremila zanimljivu i intrigantnu priču ispričanu kroz plesne korake. Marija je, inače, i članica plesne grupe Hip Hop House iz Zagreba, koji dolaze na veliko finale Rap Campa u Opera klubu!

Natjecanje, borba...

Radnja prati četvoricu muškaraca, najboljih prijatelja, koji se kroz kritiku pokušavaju iskazati i pokazati da su snažni i moćni. Ove prijatelje će vjerno odglumiti i plesom oživjeti Luka Anaković, Miroslav Mlinar , Domagoj Lučić, Zlatko Čančar.

Prikazat će na koji način funkcionira muški mozak, koliko vole natjecanja, borbu te kako ih se od malena uči da budu opsjednut hijerarhijom i moći.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Open class HHH Choreo @marijadance 💥@milleticlucija 💥@spiraneciva

A post shared by Hip Hop House (@hiphophousezg) on

Cure iz plesnog centra Hip Hop House moći ćete vidjeti i na finalnom eventu Rap Campa koji će se održati u klubu Opera 15. prosinca. Hip hop house će nastupiti zajedno s brojnim zvijezdama kao što su Fil Tilen, Stoka i Mili te finalisti Rap Campa.

 

Kupi ulaznice za veliko finale Rap Campa.

 | Autor:

Tvoja reakcija?