Prvi 486 pregleda 07. prosinca 2019.

Brioche con Gelato je najslađi hit ovogodišnjeg Adventa

Zoe Sarlija/PIXSELL

Advent je već u punom jeku, a to znači da je grad prepun lampica, borova, Orašara - i prefine klope!

Posebno iznenađenje je TasteAtlas na Fuliranju na Strossmayerovom trgu, koji je ove godine po prvi puta na zagrebačkom Adventu, a nude neke ozbiljno dobre specijalitete.

Vruće i hladno

Na adventskoj kućici Pastel de TasteAtlas tako možete probati specijalitete iz Portugala i Italije, a najpoznatija slastica koju prodaju je Brioche con Gelato. 

To je zapravo talijanski sladoled u vrućem pecivu s Nutellom i keksima, a ova je slastica, osim na njihovoj kućici, pravi hit i na društvenim mrežama. Ljudi za ova peciva čekaju u dugim redovima, a cijena uopće nije strašna. Jedan Brioche con Gelato košta 25 kuna.

Tko te mora odvesti na jedan sladoled u pecivu na Advent?

 

Kupi ulaznice za veliko finale Rap Campa.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • 1234567890

    Pozdrav svima vama pozdrav. Zovem se Marie Alice, želim iskoristiti ovu sjajnu zlatnu priliku da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam nedavno primio zajam od 60000 eura. Prije sam nešto tražio zajam i oni su me kasnije prevarili. Pokušao ... prikaži još!