Prvi 678 pregleda 07. ožujka 2022.

Britney Spears i Sam Asghari već su se vjenčali?

BritneySpears/Instagram

Pjevačica Britney Spears i glumac Sam Asghari zaručili su se u rujnu prošle godine i od tada nisu javno govorili o planovima za vjenčanje. No, s obzirom na Britneyine Instagram objave u zadnjih nekoliko dana, fanovi misle kako su se njih dvoje već vjenčali

Američka pjevačica Britney Spears i glumac Sam Asghari zaručeni su još od rujna prošle godine, no, fanovi ipak sumnjaju da su njih dvoje već vjenčani. Naime, Britney i Sam su, početkom ožujka, otišli na egzotično putovanje kako bi proslavili Samov rođendan, a u opisima fotografija koje je Britney objavljivala, na Sama se referirala kao na svog supruga, piše Bustle.

"Moj suprug, Sam Asghari mi je poslao ovaj video. Sto malih kornjača napustilo je gnijezdo, no, samo 20 ih uspije doći do koraljnih grebena jer ostale pojedu morski psi. Samo jedna od njih sto će se iduće godine vratiti snažnija nego ikada i izleći nova jaja. Rekao mi je da ove kornjače predstavljaju život", napisala je Britney ispod jedne od objava na kojoj Sama naziva svojim suprugom.

Nekoliko dana nakon videa s kornjačama, Britney je objavila Samovu fotografiju u odijelu ispod koje je napisala "kako divna fotografija mog supruga Sama. Tako je marljiv, a njegova strast za životom me svakog dana zadivljuje."

"Tako sam sretna što svoj život mogu dijeliti s njim", dodala je. 

Iako, u niti jednoj objavi unazad nekoliko dana, Sam Britney nije nazvao svojom suprugom, tako ju je nazvao u prosincu prošle godine kada joj je čestitao rođendan.

Također, prošlog ljeta, prije nego li su Sam i Britney uopće bili zaručeni, Sam je rekao paparazzima kako su se on i Britney vjenčali na Havajima još prije pet godina. 

Hmm... Mislite li da su Britney i Sam već u braku ili ih vjenčanje tek čeka?

 

JESI LI TI NOVA TIKTOK ZVIJEZDA? PRIJAVI SE! #zapaliinternet

 | Autor:

Tvoja reakcija?