Prvi 131 pregleda 23. veljače 2022.

Britney Spears piše knjigu o svom životu, evo što znamo

Lucy/Jennifer Graylock /Press Association/Pixsell

Krajem prošle godine Britney Spears oslobođena je skrbništva koje je njezin otac imao nad njom gotovo 14 godina, a sada će sve o tome, ali i svom životu, ispričati u knjizi memoara koja je već u pripremi

U studenom prošle godine, američka pjevačica Britney Spears oslobođena je skrbništva koje je njezin otac imao nad njom gotovo 14 godina, a sada o tome i obiteljskim zavadama koje su nastale u međuvremenu želi napisati memoare i iznijeti svoju stranu priče, piše Her.

Britney je s izdavačkom kućom Simon&Schuster sklopila ugovor vrijedan 15 milijuna dolara, a u memoarima će govoriti o svojoj karijeri, životu i obiteljskim problemima. Iznos ugovora za Britneyine memoare smatra se najvećim u povijesti nakon iznosa za memoare obitelji Obama, koji je iznosio 60 milijuna dolara. 

Britney je već nekoliko puta javno rekla kako želi ispričati svoju stranu priče, a vijest o memoarima pojavila se ubrzo nakon što je njezina sestra Jamie Lynn napisala knjigu 'The Things I Should Have Said', u kojoj tvrdi kako je ona imala veliki utjecaj na to da se Britney 'oslobodi'.

Naravno, to joj je donijelo gostovanja u mnogim emisijama i priličnu svotu novca pa Britney smatra kako se njezina sestra obogatila na račun njene patnje. 

Osim memoara, u najavi je i Britneyin intervju s Oprah Winfrey koji možemo očekivati već ove godine.

 

JESI LI TI NOVA TIKTOK ZVIJEZDA? PRIJAVI SE! #zapaliinternet

 | Autor:

Tvoja reakcija?