Prvi 412 pregleda 01. svibnja 2020.

Britney Spears svijećama zapalila vlastitu teretanu

Da se nezgode u kući događaju i slavnima, nedavno je dokazala i Britney Spears, koja je sa svijetom sasvim ležerno podijelila vijest kako je prije par mjeseci spalila vlastitu teretanu...

Kako piše Bustle, Britney Spears je u nedavnoj objavi na Instagramu s fanovima podijelila kako je prije nekoliko mjeseci imala malu nezgodu u teretani koja se nalazi u sklopu njezine kuće. Naime, u teretani se dogodio požar.

U njoj je provodila i po nekoliko sati dnevno, a kako je točno došlo do ovog nesretnog događaja, pjevačica je podijelila sa svojim pratiteljima.

Sve ispričala na Instagramu

"Prošla sam pored vrata teretane i vidjela plamen. Hvala Bogu da se alarm ubrzo ugasio i nitko nije ozlijeđen. Nažalost, sada su mi ostala samo dva komada opreme i jednostrano ogledalo", poručila je Britney.

Inače, u teretani su gorjele dvije svijeće koje su izazvale požar, ali Britney je nezgodi dala tek par sekundi mjesta u videu. A zatim je fanovima pokazala kako vježba s preostalom opremom. Iza nje je pritom prikazana izgoreni ostatak opreme. Skroz ležerno...

Brojni pratitelji pružili su joj podršku pišući kako se ovako nešto moglo dogoditi gotovo svakome te kako je najvažnije da nitko nije nastradao.

Inače, Britney gotovo svakodnevno uveseljava pratitelje svojim plesnim videima pokazujući kako je i dalje u top formi, kao i kad je žarila i palila 2000-ih godina. 

 

U subotu u 11:00 pogledaj novu epizodu Ekskurzije u karanteni na JoomBoos YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?