Prvi KORONA VIRUS 1123 pregleda 21. travnja 2020.

Broj oboljelih opet narastao: U Hrvatskoj 27 novozaraženih

Luka Stanzl/Pixsell

Stožer civilne zaštite iznio je najnovije podatke o korona virusu u Hrvatskoj.

"Danas je 57. dan od pojave virusa u Hrvatskoj. U 24 sata imamo novih 27 bolesnika, a ukupno je to 1.908 slučajeva. Od jučer je preminula jedna bolesnica u KBC Dubrava. Na respiratoru je 18 ljudi, hospitalizirano ih je manje nego jučer", rekao je na početku konferencije za medije ministar Vili Beroš.

POGLEDAJTE VIDEO:

Što se tiče povratka učenika u škole i studenata na fakultete, Krunoslav Capak rekao je kako to ovisi o epidemiološkoj situaciji, a odluku o tome donosit će Vlada u suglasnosti sa Civilnim stožerom, javlja 24sata.

"Nastava na fakultetima, obzirom na to da i sam predajem na jednom, ide dobro i ne vidim zašto se akademska godina ne bi završila online", poručio je. 

O otvaranju granica sa susjednim zemljama

Na pitanje hoće li se uskoro otvoriti granice sa susjednim zemljama, ministar Davor Božinović rekao je sljedeće:

"Mi smo prije nekoliko dana produžili odluku o zabrani prelaska državne granice. Hrvatska granica je i granica Europske unije i mi pratimo ono što se zaključi. Ali kada govorimo o spajanju obitelji koje su u različitim državama, granična policija to omogućuje", poručio je Božinović. 

Sve informacije o korona virusu u Hrvatskoj i svijetu pratite na portalu i YouTube kanalu 24sata.

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marija122

    moja obitelj ponovno zajedno sretno živimo .. Sve zahvaljujući dr. Igbinoviji. Ako vam treba čarobnjak koji može izgovoriti čaroliju koja zaista djeluje, predlažem da se obratite njemu. Neće vas razočarati. Ovo je njegov E-mail: doctorigbinovia93@gmail.com ili WhatsApp / viber +2348144480786, ... prikaži još!