Prvi 54 pregleda 04. kolovoza 2017.

Brooklynu je teško biti slavan jer mora rano ustajati i raditi

Instagram

Najstariji sin Davida i Victorije Beckham, Brooklyn požalio se na pritisak slave i na to što je sve propustio u životu jer je dijete zvijezda.


- Slava ima svoje uspone i padove. Imam mogućnosti koje većina ljudi mojih godina nema, ali isto tako ne mogu raditi ono što većina 18-godišnjaka radi. Ne mogu stalo partijati jer se moram rano ustati i raditi - kazao je Brooklyn koji je sa 16 godina dobio prvi modni posao - kampanju za Burberry. 

 

Thank you everyone for coming tonight! #whatisee #70yearsWrangler @wrangler @wrangler_europe

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

Na potpisivanju svoje knjige fotografija 'What I see', koja nije dobila dobre kritike, otkrio je i da je od svoje druge godine igrao nogomet, no da je ljubav prema fotografiji ipak presudila.
- Bilo je puno pritisaka na mene. Svaki put kad bih na treningu pogriješio svi bi me gledali i to isticali. Još uvijek volim igrati nogomet i stalno ga gledam s tatom, ali sam htio ići u svom smjeru - objasnio je.

 

Thank you so much! @christiesinc @poloralphlauren #whatiseebrooklynbeckham

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

Fotografija mu je zapela za oko prije upisa u srednju školu. Gledao je popis predmeta sa majkom i fotografija se jednostavno isticala, piše Entertainment Tonight.
- Mama je rekla:'Probaj. Ako ti se ne svidi, lako promijeniš', tako sam počeo, a tata mi je kupio prvi fotoaparat sa 15 godina - prisjeća se Brooklyn i dodaje da je kameru nosio svuda sa sobom i stalno objavljivao fotografije.


- Stvarno sam uživao i otkrio sam da sam prilično dobar u tome - kazao je.
Uskoro se seli u New York gdje će i studirati fotografiju četiri godine, a praksu je radio kod britanskog modnog fotografa Nicka Knighta.


Ovo je odličan primjer JoomBoos novinara! Ako i ti želiš pisati novosti, kvizove i druge tematske članke za JoomBoos, KLIKNI OVDJE :)  
Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

Tvoja reakcija?