Prvi 1320 pregleda 10. listopada 2019.

Brrr: Pogledajte trailer za najstrašniju seriju godine

screenshot/youtube/HRT

Početak prikazivanja serije je 15. listopada, a u njoj su devedesetih glumili i Ryan Gosling, Neve Campbell... Sad su to ipak neki novi klinci!

U popularnoj kanadskoj seriji devedesetih 'Are You Afraid of the Dark?' grupa klinaca se sastaje u šumi da bi uz vatru prepričavali priče o duhovima kako bi se 'malo naježili'. Nickelodeon je sad napravio reboot serije s novom ekipom, a premijera je 15. listopada. Da, za pet dana!

Pogledaj trailer:

Originalna serija se prikazivala od 1990. do 1996. te zatim od 1999. do 2000. godine, a na početku epizode članovi Midnight Societyja bi se okupili oko logorske vatre i jedan bi član bio odabran da ispriča priču. Obavezno je to morala biti priča koja uključuje duhove, vukodlake, vampire i trebala je biti brrrrr prestrašna!

Jedna epizoda serije je čak inspirirala i M. Nighta Shyamalana za njegov popularni film 'Šesto čulo'. Okej, onda je definitivno prestrašna!

Ako još niste, pogledajte original, taman da se pripremite za reboot koji uskoro izlazi. 

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

 | Autor:

Tvoja reakcija?