Prvi 627 pregleda 17. svibnja 2018.

Bruno Lukić, Frenki i 10Ficho: "Moja Croatia" je garantirani HIT!

Pixsell

Fran Lauš, 10Ficho i Bruno Lukić, bili su na snimanju spota s LayZjem i Stokom te su ekskluzivno podijelili svoje dojmove!

- Na snimanju spota je bilo genijalno, atmosfera je bila navijačka i pozitivna! - rekao je Fran Lauš, koji je s Matijom Lazarevićem i privatno prijatelj. 

Naime, Bruno, Filip i Fran su imali priliku biti na snimanju novog JoomBoosovo navijačkog hita koji se snimao u Vintage Industrial baru u Zagrebu, gdje su s fanovima / navijačima snimali scene refrena!

- Svi smo se super zabavljali, jedva čekamo vidjeti finalnu verziju spota. Ono što nas je oduševilo je veličina produkcije, a ovo nam je prvi put na snimanju glazbenog spota - rekli su 10Ficho i Bruno, koje ćemo isto moći vidjeti u spotu.

Snimanje nikada nije lako, no sigurno je bilo lakše nego snimanje serije potvrdio je LayZ.

- Čak mi je teže snimati Isti san nego ovo, zato jer je serija više u komadu snimana. Ovo snimanje smo podijelili po danima pa je nekako lakše. No, ovo snimanje ti dosta uzme energije, iscrpi te svaki take. Ali što se mora - nije teško!

Stoka iza sebe ima čak sedam studijskih albuma, a svi znamo koliko je talentiran u pisanju hitova. J

oomBoos je znao da je LayZ veliki Stokin fan i došli smo na ideju spojiti ih u ovoj ludoj navijačkoj groznici. Tako je nastao hit 'Moja Croatia' čiju premijeru možemo očekivati u petak, 18.05.  u 12 sati na JoomBoos kanalu!

 
 

 

NOVI NAVIJAČKI HIT "MOJA CROATIA" LAYZ FT STOKA, 18.05. 12H 

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

4 Komentar/a

Pročitaj sve
  • kbc74dnr1992

    bruno lukić prdec
  • anam

    Ja nisam mogla doci zbog skole 😢😢😢