Prvi 251 pregleda 09. svibnja 2019.

Bruno probao pojesti 10.000 kalorija u jednom obroku!

screenshot

U novom videu Bruno je probao pojesti čak 10.000 kalorija u jednom obroku

Bruno Lukić u novom je videu probao pojesti 10.000 kalorija i hrpu mesa u samo jednom obroku. Na početku je izgledalo kao nemoguća misija. No, je li na kraju uspio?

Pogledaj video:

Prije nego je krenuo jesti, zajedno s kuharima i stručnjacima iz Mesne industrije Ravlić, Bruno je dobio zadatak ispeči pljeskavice i piletinu. Nije baš znao odakle krenuti, pa je zatražio pomoć profesorice Dubravke Vranješ.

Ona mu je objasnila kako uvijek može prepoznati svježe meso te kako ga pravilno obraditi prije jela, a kad je naučio osnove, bacio se na posao. Nakon što je meso bilo ispečeno, mogao je krenuti s još težim izazovom - kako sve to pojesti!?

Iako se trudio, nije uspio pojesti sve što se nalazilo ispred njega, pa je dobio 'kaznu'. Morao je od preostalog mesa složiti sendviče za sve ostale koji su ga bodrili tijekom izazova na Chill&Grillu.

'Budi moj mesar'

 | Autor:

Ipak, nije ovaj izazov bio bezveze. Bruno je kasnije s profesoricom Vranješ razgovarao o nečem genijalnom što Ravlić trenutno nudi svim učenicima koji se školuju za mesare. O čemu se radi?

"Mesna industrija Ravlić u suradnji s Obrtničkom školom u Osijeku u predstojećoj školskoj godini ponovno planira projekt stipendiranja za zanimanje mesar. Kroz projekt „Budi moj mesar“ nastojimo pronaći buduće djelatnike koji će se u Obrtničkoj školi u Osijeku školovati za zanimanje mesar, a u našem proizvodnom pogonu odraditi praktični dio nastave kako bi stekli neophodna znanja i vještine.

Budući da je zanimanje mesar danas nažalost deficitarno zanimanje, odlučili smo budućim srednjoškolcima ponuditi stipendiju tijekom školovanja u iznosu 10.000 kuna godišnje, odnosno 30.000 kuna za sve tri godine školovanja, kako bi dodatno potaknuli osnovnoškolce da odaberu ovo zvanje", rekli su nam iz Mesne industrije Ravlić.

Za stipendiju se može prijaviti te je dobiti svaki učenik koji se u osječkoj školi školuje za mesara te pohađa praksu u Mesnoj industriji Ravlić. Osim stipendije, dobitnik dobiva i posao u Ravliću nakon završetka školovanja. Wow, pregenijalno!

Ovaj članak napravljen je u suradnji s Mesnom industrijom Ravlić po najvišim standardima Joomboos native studija. 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Omg :O hahahah kako je to moguće