Prvi 164 pregleda 15. travnja 2022.

Budi #majstorsvojestruke i osvoji vrijedne nagrade!

Canva/Opinionstage

Znaš skuhati večeru u nekoliko slijedova, zamijeniti akumulator na automobilu ili složiti svečanu frizuru na kojoj bi ti pozavidjele i svjetske face?

Ako je dogovor DA pokaži svima što znaš i osvoji vrijedne nagrade. Uključi se u TikTok nagradni natječaj #majstorsvojestruke, koji je pokrenula Hrvatska obrtnička komora kako bi obrtnička zanimanja približila mladima koji planiraju upis u srednju školu. 

 | Autor: promo promo

Snimi video u kojem ćeš na kreativan i zanimljiv način predstaviti zanimanja vezanog obrta za koje se obrazuješ ili zanimanja koje obavljaš te ga na taj način približi učenicima završnih razreda osnovne škole. Možda će baš zbog tebe netko postati bravar, kozmetičar ili zidar!

POGLEDAJTE KAKAV JE VIDEO SNIMIO JOOMBOOSOVAC MARCO CUCCURIN:

@markomarkec3 @2.osoba ti mora napravit palačinke!🥞 A sad čekam vas, pokažite mi vaše zanimanje uz hešteg #majstorsvojestruke#fyp #foryou ♬ original sound - Marco Cuccurin🥥

Za video s najvećim brojem lajkova osigurane su vrijedne nagrade.  Nagradni natječaj traje do 11. svibnja 2022 godine. Pri objavi je potrebno navesti sljedeće hashtagove: #majstorsvojestruke , #hepopskrba , #CroatiaOsiguranje , #pevex , #metro_hr i #paket24 Koje sve nagrade možeš osvojiti i sve ostalo što trebaš znati o ovom TikTok izaovu potraži ovdje!

Generalni sponzori ovog nagradnog natječaja su: HEP Opskrba, Pevex, Metro, Paket24 i Croatia Osiguranje.

Tvoja reakcija?