Prvi 358 pregleda 04. siječnja 2017.

Burna 2016. godina: Slavne face koje su priznale da su gay

bella thorne

Brojna poznata imena odlučila su se prestati skrivati...

Kristen Stewart

 

Beautiful😍😍😍 #robsten #robertpattinson #kristenstewart

Fotografiju objavljuje RK💕 (@ks2336)

"Skrivati ovo bi značilo da nisam pomirena s tim ili da se sramim. Otvorila sam svoj život prema javnosti i sada sam puno sretnija", izjavila je glumica poznata po ulozi Belle Swan u serijalu"Twilight".

Aubrey Plaza

 

😇

Fotografiju objavljuje ♛ aubrey plaza ♛ (@aubreyplaza)

"Znam da imam androgenu stranu i da ima nešto muževno u mojoj energiji. Privlačim cure, to nije tajna. Hej, one mene isto privlače. Zaljubljujem se u cure i dečke. Ne mogu si pomoći", objasnila je glumica. Inače, kako piše MTV, njena obitelj je uvijek bila otvorena te je Aubrey izjavila kako je njena sestra, baš kao i teta te ujak također gay.

Bella Thorne

Nakon što se društvenim mrežama proširila fotografija na kojoj ona ljubi Bellu Pendergast obožavatelj ju je direktno pitalo je li gay, a ona mu je jednako direktno kratko odgovorila - da.

Trey Pearson

 

2016 has been the craziest year of my life. Here's to 2017 being the best year of my life. New music in January.

Fotografiju objavljuje Trey Pearson (@treypearson)

"Odrastao sam u jako konzervativnom katoličkom domu gdje su me učili da je seksualnost stvar izbora. Nikad nisam sebi priznao da sam gay, a pogotovo nekom drugom. Pokušao sam cijeli život biti straight. Oženio sam se s curom i imam čak dvoje predivne djece" , napisao je u javnom pismu.

Ryan Beatty

 

STAY GOLD / SEVEN DAYS

Fotografija koju objavljuje @ryanbeatty

"Ponosan sam što sam homoseksualac. Iza mene je 20 godina gušenja u ormaru kako bi mi postalo ugodno za priznati, sad napokon mogu disati. Uspio sam!", napisao je u opisu fotografije s balonom na kojem piše "Gay power".

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?