Prvi 4088 pregleda 10. prosinca 2021.

Buzz iz 'Sam u kući' najavio reunion obitelji McCallister?

screenshot/youtube

Glumac Devin Ratray, poznatiji kao Kevinov stariji brat Buzz iz filmova 'Sam u kući' ispričao je kako se još uvijek čuje s ekipom s kojom je snimao ove filmove te da se u njihovom grupnom chatu šuška o reunionu

Obitelj McCallister iz omiljenog božićnog filma 'Sam u kući' upoznali smo prije više od trideset godina, a sada se već naveliko šuška o reunionu. Naime, Devin Ratray, poznatiji kao Kevinov stariji brat Buzz za People je rekao da je još uvijek ostao u kontaktu s nekoliko kolega sa snimanja 'Sam u kući' te da su napravili grupni chat u kojem dogovaraju reunion. 

"Oni planiraju reunion, a ja sam tek prije nekoliko dana dospio u njihov zajednički chat i još uvijek pokušavam 'pohvatati' sve o čemu razgovaraju Jed Cohen (bratić), Diana Rein (sestra Sondra), Terrie Snell (strina), Angela Goethals (sestra Linnie) i Hillary Wolf (sestra Megan)", ispričao je Devin. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @fuller_mc_callister

"Tko zna što se može dogoditi u budućnosti", dodao je.

Iako u ovim dogovorima nisu spomenuti Macaulay Culkin (Kevin), Kieran Culkin (Fuller) i Catherine O'Hara (mama), Devin objašnjava da o njima misli sve najbolje i da za njih ima samo riječi hvale.

"Catherine je toliko velikodušna. Ona je jedna od najboljih i najljubaznijih osoba koje sam ikad upoznao. Za nju mi nismo bili samo djeca na setu nego pravi glumci. Bila je tu za nas prilikom snimanja svake scene", rekao je Devin o glumici koja je u ovom filmu utjelovila ulogu njegove majke. 

via GIPHY

Spomenuo je i Macaulayja Culkina koji je utjelovio Kevina (najpopularniju ulogu u ovim filmovima) i rekao da mu je "drago što je Macaulay postao javna osoba i što je sada puno otvoreniji i opušteniji nego kada je bio mlađi".

Također, Ratray objašnjava kako ne može biti dovoljno zahvalan zbog svoje uloge u 'Sam u kući' filmovima. "Ovi filmovi su postali ostavština koja je silno utjecala na mnoge obitelji kroz nekoliko generacija", rekao je.

via GIPHY

Nadamo se da će se ovaj reunion zaista dogoditi, ali i da će se glumačkoj postavi pridružiti još i Kevin, Fuller i njihova filmska majka. 

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

Tvoja reakcija?