Prvi 320 pregleda 17. prosinca 2018.

Čaj sa sirom i još 9 čudnih namirnica ove godine

zenski svijet/instagram

Nismo sigurni bismo li isprobavali svu ovu hranu, jer sastojci su potpuno nespojivi

Godina koja je na odlasku donijela nam je i nove neobične proizvode koji su nas zgrozili ili oduševili. Čudnovata hrana poput tjestenine u čaši za pivo, čaja od sira ili sladoleda od majoneze predvode ovu mini listu najluđih jela 2018. koju donosi BuzzFeed.

1. Ramen u čaši za pivo

Ovaj neobičan ramen, kojeg smo inače navikli jesti iz zdjele, sad se poslužuje u čaši za pivo. Hranjiva juha s tjesteninom i pjenom od bjelnjaka na vrhu zanimljiva je izgledom, no ne znamo koliko je praktična, jer nismo sigurni da bismo je mogli jesti iz ovakve duboke čaše.

2. Sladoled od majoneze 

Nakon klasičnih okusa sladoleda na tržište je stigao novi okus, okus majoneze. Koliko je on ukusan ili neobičan ostaje na odluku nepcima ljudi koji su ga probali...

3.  Crni sladoled

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Friday Sweets 😍🍦 #happyfriday #blackicecream #godiva

Objavu dijeli Thary Jewelry (@tharyjewelry)

Nakon prethodnog sladoleda, misliš da navedena slastica ne može postati neobičnijom. No, crni sladoled zbog svog izgleda privukao je pažnju. Postao je pravi hit među influencerima i preplavio njihove Instagram profile.

4. Crni sir

Nismo vidjeli samo crne varijante sladoleda, već i sira. Poznati restoran Willie Brothers na Instagramu je objavio sliku crnog topljivog sira i iskreno, izgleda jako neobično...

5. Čokolada s okusom avokada

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@michelledeannes got me LA souvis ♥️ #avocadotoastchocolate

Objavu dijeli EliSabeth Belliveau (@elisabethbelliveau)

Vjerojatno nitko nije ni zamišljao spojiti čokoladu i avokado, ali s obzirom da je avokado prošle godine bio posvuda, ovo nas toliko i ne čudi. Spoj jedne od najzdravijih namirnica na planeti i slatke čokolade daje sasvim novi oblik slatkiša. 

6. Pizza sa senfom

Svi mi znamo kako pizza izgleda, jer vjerojatno ne postoji osoba koja je ne voli. Klasičan recept je onaj u koji se dodaje rajčica umak, no što se dogodi kada se on izbaci i zamjeni senfom? Zvuči, da, jako neobično...

7. Coca-cola s kavom

Miješanje kave i coca-cole rijetko tko zamisli, s obzirom na kofein koji sadrže. Možemo se zapitati je li to uistinu potrebno? Možda je miks dvaju proizvoda osmislio student noć prije ispita, kojem zaseban proizvod više sam ne može pomoći u davanju energije.

8.  Čaj od sira 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The magical moment when your tea gets topped with cheese foam 🤤!! #whiteandbrown

Objavu dijeli White and Brown Cafe (@whiteandbrowncafe)

Kad smo pomislili da ne može gore, došli smo do čaja s kremom od sira. Ova Instagram fotografija oduševila je sve. Svi su se u komantarima zapitali gdje i oni mogu kupiti ovaj neobičan čaj, iako ga mi iskreno ne bismo probavali.

9. Dimljena Lubenica

Gledajući u fotografiju, mislimo da je to dimljeni odrazak. No, zapravo je dimljena lubenica. Kombinacija slatke, osvježavajuće lubenice i dima čak nam se čini zanimljivom, ali prvo trebamo probati da bismo sudili.

10. Kava sa šljokicama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My life as a latte #glitterlatte #goddessandthebaker

Objavu dijeli Ava Grace (@avagraceclothingco)

Šljokice su u 2018. godini zavladale svijetom.Bilo ih je, doslovno, posvuda. Na odjeći, na hrani, na piću, na svemu... No, ova kava sa šljokicama je vjerojatno zauzela prvo mjesto na Instagramu. Fotografije 'sjajne' kave iskakale su sa svih portala i stranica, a jedan od kafića koji ih poslužuje i kod nas, u Zagrebu, je Cat caffe.

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • girllll

    sinko odvratnooo🤢
  • mala_loodacha

    fuuuuuj kaaj???