Prvi 700 pregleda 19. veljače 2019.

Cajkaški radio dijeli povećanje grudi na nagradnoj igri

ecija_ivusic/instagram

'Tražimo najveću dasku u gradu' slogan je nove bizarne radijske nagradne igre

'Ekstra bOObs' nova je nagradna igra koja je od jučer aktualna na 'cajkaškom' radiju Extra FM, a slogan za nagradnu im glasi: 'Tražimo najveću dasku u gradu'. Kako stoji u pravilima Extra FM radija, sve što je potrebno je poslati kratki video s obrazloženjem zašto bi baš ti, odnosno dotična osoba, trebala pobijediti, zatim je potrebno isti objaviti na njihov Fejs ili svoj Instagram profil uz, naravno, odgovarajući hasteg. I da, važno je da su osobe koje se prijavljuju punoljetne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Extra bOObs su vani! 👅🔞. . Nakon 5 dana i pitanja gdje pronaći najveću dasku, možda napokon znaš odgovor. 👀 . . . 📥 Kako se prijaviti za Extra bOObs možeš pročekirati na našem webu, a link je u opisu profila. . . . ➡️ Prijavom video materijala za sudjelovanje u Igri „ Extra b00bs „ potvrđujete da ste pročitali Pravilnik o Igri i da ste suglasni sa svim njegovim dijelovima te da ste upoznati sa svrhom i načinom prikupljanja i obrade osobnih podataka koje provodi Voditelj obrade. . . . 🛡 Svi detalji i pravila u sudjelovanju u nagradnoj igri provjeri na: https://extrafm.hr/pravilnik-o-nagradnoj-igri-extra-boobs/ @clubh2ozagreb #extraboobs #clubh2ozagreb #misterijagotova

A post shared by Extra FM / Extra TV (@extra_fm) on

Prijave traju do 8.3., a pobjednica koju bira stručni žiri biti će proglašena 11.3. u showu 'Extra večer'. 

Ovom se jaaako čudnom i bizarnom igrom Extra FM - prvi cajkaški radio u Hrvatskoj - našao u centru pozornosti ovih dana. No, ne možemo baš reći da je iz pozitivnih razloga...

Što vi mislite o ovoj nagradnoj igri?

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najbrutalnije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, otkrijte sve sočne detalje ljubavne priče Nike i Raste, provjerite što vam horoskop sprema na ljubavnom planu u 2019. i nađite još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, možete ga kupiti na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ahahahaha kaaaj???