Prvi 8740 pregleda 30. srpnja 2019.

Camila i Shawn bili su zajedno na Floridi. Jako su slatki

shawnmendes_benitofan/Instagram

Romansa Camile i Shawna 'eksplodirala' je nakon objave njihove zajedničke pjesme 'Senorita', no fanovi i dalje nisu bili sto posto sigurni je li istinita. Sad je već jasno da su stvarno zajedno, jer su uhvaćeni kako se ljube, grle i vole već par puta. I na ovom koncertu se dogodilo isto.

Fanovi su ponovno 'uhvatili' Camilu Cabello i Shawna Mendesa kako razmjenjuju nježnosti na Floridi, gdje je Shawn tijekom vikenda imao koncerte i družio se s obožavateljima. Otkako su objavili pjesmu 'Senorita' sve su oči uprte u njih dvoje, pa je logično da sad svi prate svaki njihov korak.

Zajedno na Floridi

Viđeni su kako se ljube i grle prije koncerta, a čim su ih primijetili, fanovi su 'poludjeli'. Počeli su vikati 'volimo vas' i fotografirati ih. Čini se da paru to nije pretjerano smetalo, već su samo nastavili svojim putem. Kasnije su viđeni zajedno i na plaži.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😆😆😆

A post shared by Fan account 🍁 (@shawnmendes_benitofan) on

No, čini se da i oni imaju svoje granice pa im je ponekad previše tog hajpa oko njih dvoje. Prije jednog svog koncerta Shawn je odgovarao na pitanja fanova, a kad ga je jedan od njih pitao: "Što te inspiriralo da napišeš pjesmu Senorita?", Shawn je odbio odgovoriti.

Fanovi su se malo naljutili

Rekao je tek: "Volim vas ljudi, uživajte" i otišao. Publiku je to malo šokiralo.

Najviše ih je zasmetalo to što su platili jako puno novca kako bi mu mogli postaviti pitanje, a onda je on samo otišao,bez da je na isto odgovorio.

Ispričao im se na Twitteru

Kad je vidio koliko su fanovi razočarani, javio se i objasnio im kako nije namjeravao biti bezobrazan, već se htio samo malo našaliti s njima. Na Twitteru je fanovima ponovno poručio da ih voli. Nadamo se da mu neće previše zamjeriti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jump

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes) on

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    kako su slatkiiii <3