Prvi 6394 pregleda 05. listopada 2019.

Camila otkrila razlog izlaska iz grupe 'Fifth Harmony'

fifthharmony/Instagram camila_cabello/Instagram

Prošle su dvije godine otkad se grupa 'raspala', a Camila je sad otkrila koji je tome bio razlog. Ako ste njen veliki fan ovo će vas jakooo zanimati!

Prošlo je već dvije godine otkad je Camila Cabello izašla iz grupe 'Fifth Harmony' i od tad se fanovi grupe pitaju zašto je to učinila. U nedavnom intervju je otkrila koji je bio stvaran razlog, a on stvarno ima smisla, javlja Elite Daily.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In this house we love kissing - in life and on clothing

A post shared by camila (@camila_cabello) on

Mislili su da ima veliki ego

Kad je napustila grupu, fanovi su je krivili i optuživali da je to učinila jer želi biti u centru pozornosti, ali ono je rekla kako to nije bio razlog:

"Mislim da nije bilo trenutka kad sam pomislila na odlazak jer sam mislila da sam bolja od drugih cura."

Bile su premlade

Camila je rekla kako su bile premlade da bi shvaćale neke stvari, a među njima su bile i solo pjesme:

"Da smo u istoj situaciji sada, bilo bi drugačije. Svima bi bilo prihvatljivo raditi solo pjesme dok su u bendu.Na taj način imaš svoju slobodu."

Camila je htjela raditi svoju glazbu, a to nije mogla dok je bila u grupi pa je izašla.

Isto su odlučile i ostale članice

Prošle godine je ostatak grupe fanovima priopćio vijest kako se razilaze i kreću svojim putem, što je sasvim razumljivo. Iako je to neke fanove rastužilo i dalje mogu pratiti svoje najdraže pjevačice, ali individualno.

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

 | Autor:

Tvoja reakcija?