Prvi 1217 pregleda 28. lipnja 2021.

Cardi B i njezin partner Offset čekaju drugo dijete

cardi b / instagram

Lijepu vijest reperica je objavila na svom Instagram profilu

Reperica Cardi B na Instagramu je objavila da je trudna i prekrasnom fotografijom obznanila dolazak drugog djeteta u njezinu malu obitelj. Cardi već ima djevojčicu Kulture Kiari (2) s reperom Offsetom, a iako su bili na rubu razvoda zbog njegove nevjere, Cardi mu je sve oprostila pa se par nedavno ipak pomirio.

Milijuni pratitelja i obožavatelja, ali i njezini kolege, pjevačici su ispod objavljene fotografije čestitali i napisali da je predivna trudnica i majka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cardi B (@iamcardib)

"Još jedan anđeo! Volimo te, mama", napisala joj je kolegica, pjevačica Selena Gomez ispod fotografije. "Čestitamo, ovo je tako prekrasno!", "Wow, predivno", "Vrištim! Čestitam ti", još su samo neki od komentara ispod njezine objave. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cardi B (@iamcardib)

S obzirom na to da je reperica poznata po osebujnom stilu i golišavim spotovima, svi je stalno ispituju boji li se reakcije svoje kćeri, a sada i drugog djeteta, na njezine spotove i fotografije. Ona ima jasan odgovor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cardi B (@iamcardib)

"Ona će vidjeti moje tijelo, vidjet će me da 'twerkam' pa se pitam ima li razlike jesam li to radila prije ili poslije nje. Svejedno je to objavljeno. Mislim da se mame moraju osjećati seksi. Ne mislim da jednom kad postaneš mama, trebaš biti časna", zaključila je Cardi, piše 24sata.

 

POSLUŠAJTE NOVI NAVIJAČKI HIT 'CRVENO BIJELO PLAVA':

Tvoja reakcija?