Prvi 183 pregleda 18. travnja 2020.

Čarli, moj najbolji prijatelj: Dio smo nagrađenog projekta!

labud/instagram

Čarli, agencija Inspiracija digital i njihov projekt Čarli „Moj najbolji prijatelj“ proglašeni su najboljima u kategoriji Best Branded Content, a u tom je projektu sudjelovao je i JoomBoos!

Kreativnost ide dalje! Naime, sinoć su po prvi puta online, putem Facebooka, proglašeni pobjednici natjecanja MIXX! Uz brojna poznata i slavna PR i marketing imena, slavio je i JoomBoos!

Bravo Čarli, Inspiracija i JoomBoosovci

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

OSVOJILI SMO PRESTIŽNU MIXX NAGRADU ️🏆 Dopustite nam da budemo emotivni jer je naš i vaš voljeni Čarli „Moj najbolji prijatelj“ na Danima komunikacija osvojio MIXX nagradu u kategoriji „Best Branded Content". 🥳 Kriteriji ocjenjivanja uključivali su kreativnost, strategiju, izvedbu i korištenje medija te postignute rezultate. Također smo bili u finalu za „Brand Awareness Campaign“ i „Best Social“. 🎉 Ova uspješna priča, tijekom koje je udomljeno više od 1.400 životinja iz azila, ne bi bila moguća bez angažmana onih kojima je najviše stalo i zato krenimo redom… Veliko hvala agenciji @inspiracija_com te ostalim suradnicima koji su omogućili da što više vas vidi ovu društveno odgovornu priču, među kojima Real grupa, @24sata.hr i Face Design. 👏 Od srca hvala @prijateljizivotinja.hr 💕 koji su prepoznali našu ljubav prema životinjama, kao i hrabrim i predanim volonterima iz 12 azila: Noina Arka, Zadarski azil, @azilzapserijeka, @sklonisteprijateljicakovec, @udruga_pobjede / @azil.osijek.volonteri, @sklonistedobrote, @skloniste_vtc, Udruga Spas Varaždin, @azildumovec, @udrugamerida, @pravasapa, @udruga9zivota! 🐶🐱 Hvala našim nezaustavljivim junacima s objektivima 📸 @helping.animals.cro koji su posjetili sve azile te na fotografijama uhvatili najumiljatije poglede pasa i mačaka koji traže zauvijek dom, a time su pomogli i njima i nama! Hvala stručnim suradnicima na pomoći i korisnim savjetima, Dr. sc. Irena Petak, savjetnica za ponašanje životinja i Krešimiru Martinkoviću, univ. mag. spec. med. vet s Veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu čiji je Zavod za farmakologiju i toksikologiju izdao potvrdu ''Neškodljivo za životinje'' za limitirani Čarli "Moj najbolji prijatelj". 🙌 Hvala ZOO CITY na donacijama hrane i igračaka azilima. 🛍️ Hvala i svima vama na podršci koju nam i dalje pružate, koji ste sudjelovali u stvaranju ove priče putem društvenim mreža i koji ste do sada kupili svoj primjerak Čarlija „Moj najbolji prijatelj“ i tako donirali 0,50 kn udruzi Prijatelji životinja. 🤗 #mojnajboljiprijatelj

Objavu dijeli Labud - čista kvaliteta (@labudzagreb)

Čarli, agencija Inspiracija digital i njihov projekt Čarli „Moj najbolji prijatelj“ proglašeni su najboljima u kategoriji Best Branded Content, a u tom je projektu sudjelovali i JoomBoosovci xniks2x, Magic Leon, Svenky te 8rasta9.

Unutar projekta 'Moj najbolji prijatelj Čarli' JoomBoosovci su snimili nekoliko edukativnih videa i društvenih eksperimenata, koji su objavljeni na YouTube kanalu Labuda. Cilj ovoga projekta, pak, bio je prikupiti novčana sredstva za udrugu 'Prijatelji životinja' te podići svijest o važnosti brige za životinje te važnosti udomljavanja životinja iz azila.

Magic Leon glumio da maltretira psa u javnosti

Magic Leon je tako glumio da maltretira psa na cesti kako bi vidio hoće li ljudi reagirati te podigao svijest o problemu nasilja nad životinjama. Videa su snimili i Nika, Sven te Rasta, a svaki je video bio edukativan i poseban, baš u skladu sa cijelim, hvalevrijednim projektom Čarlija!

Iznimno smo ponosni na ovo priznanje i nadamo se da ćemo sudjelovati u još mnogo sličnih projekata poput ovog, koji pomiču granice, šalju poruku i uče nas onome što je zaista važno! Bravo!

Tvoja reakcija?