Prvi 416 pregleda 21. studenoga 2021.

Čarobna koliba za odmor za sve Harry Potter obožavatelje

airbnb

Obožavatelji filmova i knjiga o Harryju Potteru opet su došli na svoje jer smo pronašli još jedan smještaju koji je u potpunosti uređen u 'Harry Potter' stilu i koji već sada možete rezervirati na Airbnbu

Ako pripadate onoj skupini obožavatelja 'Harryja Pottera' koja je oduvijek zamišljala da će u svom domu barem jedan kutak urediti u magičnom 'Harry Potter' stilu, ali se to ipak čini još daleko, za vas donosimo odličnu vijest - u Irskoj možete boraviti u smještaju koji je potpuno posvećen Harryju Potteru, piše Her

Ova koliba nalazi se u gradiću Wexford i zove se 'Spellcast Cottage', a u njoj ćete imati prilike vidjeti rekreaciju popularnog perona 9 3/4, otkrivati neke tajanstvene prolaze te spavati pod stepenicama baš kao i vaš omiljeni čarobnjak. 

 | Autor: Spellcast Cottage, AirBnB Spellcast Cottage, AirBnB

No, ovo nije jedino mjesto za spavanje, jer vam na raspolaganju stoje još četiri kreveta od kojih svaki pripada jednom domu iz Hogwartsa pa tako možete odabrati želite li spavati u Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff ili Ravenclaw krevetu.

Također, na nekim zidovima se nalaze tapete koje prikazuju fascinantnu Maraudorovu kartu te se na njima nalaze fotografije Harryja, Rona i Hermione. 

 | Autor: Spellcast Cottage, AirBnB Spellcast Cottage, AirBnB

"Boravak u ovoj kolibi je bio odličan i nadmašio je sva naša očekivanja. Preporučujemo svima!", "Definitivno ćemo se vratiti i preporučit ćemo ovo mjesto našoj obitelji i prijateljima", ovo su samo neki od komentara oduševljenih posjetitelja koji su ovdje već boravili. Ako i vi želite posjetiti ovu kolibu, to možete napraviti već sada, a sve što trebate je odabrati vikend kad ste slobodni, zaputiti se u Irsku, a prije toga putem Airbnba rezervirati smještaj. Tko prvi ode, neka nam šalje fotke!

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

Tvoja reakcija?