Prvi 200 pregleda 23. srpnja 2015.

Celebrity svijet: Romantične prosidbe koje će te natjerati da zaplačeš

Prosidba
Dreamstime

Lady Gaga, Iggy i Perrie te mnoge druge slavne djevojke imale su zaruke iz snova. Njihovi zaručnici zaista su se potrudili da taj trenutka učine savršenim te da ga pamte do kraja života...

LADY GAGA I TAYLOR KINNEY

Lady Gaga zaruke | Autor: Instagram Instagram

Glumac je svoju bolju polovicu odlučio zaprositi ni manje ni više nego na Valentinovo. Pravi romantik!

Kako bi prosidba bila još romantičnija, Taylor (34) je Lady Gagi (29) prvo poklonio prsten iz automata sa slatkišima te je pitao želi li se udati za njega.

- Bilo je toliko savršeno da sam zaplakala. Bila sam jako uzbuđena - rekla je pjevačica.

Nakon što je pristala, Taylor je izvadio ogrooomni dijamantni prsten u obliku srca i stavio joj ga na ruku. Preslatko, zar ne? :)

 

IGGY AZALEA I NICK YOUNG

Iggy i Nick | Autor: Instagram Instagram

NBA košarkaš zna da s Iggy (25) ništa ne ide tek tako pa se oko prosidbe posebno potrudio. :)

Pred repericu je kleknuo na proslavi svog 30. rođendana, a njihovim zarukama prisustovali su najbolji prijatelji i obitelj. Nick (30) je želio podijeliti najsretniji dan u životu s njima.

Rekla je 'DA' čak i prije nego je Nick otvorio kutijicu s pola milijuna dolara vrijednim dijamantnim prstenom, a zanimljivo je da je on sudjelovao i u samom kreiranju ovog unikatnog prstena. 

Iako je sve bilo savršeno, Iggy ga je natjerala da još jednom ponovi prosidbu. Urnebesno :)

 

ZAYN MALIK I PERRIE EDWARDS

Zayn i Perrie | Autor: Instagram Instagram

Iako su često pod budnim okom javnosti, Zayn (22) se potrudio "odraditi" zaruke u najintimnijoj mogućnoj atmosferi. Zato je Perrie (22) zaprosio u njihovom dvorištu. 

- Gledali smo film u stražnjem dvorištu... Moja mama je bila tamo, njezina mama je bila tamo, moja dva najbolja prijatelja su bila tamo... I da, pristala je! - ispričao je Zayn. 

Slatko :)

 

JAKE ROCHE I JESY NELSON

Jake Roche | Autor: Instagram Instagram

Prije svega nekoliko dana zaručio se i ovaj mladi par. U tome im je pomogao njihov dobar prijatelj Ed Sheeran (24) koji je putovao čak pet sati kako bi održao privatan koncert samo za njih i njihove prijatelje. U trenutku dok je pjevao njihovu najdražu pjesmu 'Tenerife Sea', Jake (22) je kleknuo i zaprosio uzbuđenu Jesy (24).

 

CORBIN BLEU I SASHA CLEMENTS

Corbin Bleu | Autor: Instagram Instagram

Još uvijek se s oduševljenjem prisjećamo njihovih zaruka... Glumac je prošle godine odlučio zaprositi Sashu (25) u Disneylandu. Uz pomoć Disneylanda, Corbin (26) ju je odveo ispred Pepeljuginog dvorca i prsten sakrio u staklenu cipelicu, baš poput one iz istoimenog crtića. Preslatko! :)

 

 

 

 

 

Tvoja reakcija?