Prvi 245 pregleda 07. lipnja 2020.

Četvrta sezona '13 Reasons Why' je vani

13reasonswhy / instagram

U slučaju da ste u potrazi za emotivnom, ali iznimno poučnom serijom na koju se lako ‘navući’ onda je ‘13 Reasons Why’ idealan izbor za vas.

Serija se sada bliži kraju, a iako su protekle tri sezone bile ispunjene prizorima smrti, zloupotrebe droga, nasiljem i sličnim ne baš oku ugodnim scenama, četvrta sezona ove popularne serije donosi potpuni preokret, a i dalje ostaje jedna od najkontroverznijih, no s druge strane najpoučnijih serija 21. stoljeća, piše Elite Daily.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You are not broken.

Objavu dijeli 13 Reasons Why (@13reasonswhy)

Kako je bilo i najavljeno, serija je izašla 5. lipnja, a evo što zasad znamo o njoj, prije nego smo je odgledali na Netflixu.

Priča se vrti oko tinejdžera iz Liberty High srednje škole koji se pripremaju za maturu. Tu ćemo moći vidjeti i mnoštvo zavrzlama i tajni koje bi trebale s njima zauvijek napustiti srednju školu. Sve to će biti prikazano kroz 10 epizoda četvrte sezone.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

They are perfect. <3

Objavu dijeli 13 Reasons Why (@13reasonswhy)

U slučaju da niste do sada pratili ovu seriju, evo i kratkog pregleda po ostalim sezonama:

U prvoj sezoni se priča vrti oko tinejdžerice Hannah Baker koja svakom od svojih školskih kolega objašnjava na koji su način odigrali ulogu u njezinoj izuzetno teškoj odluci... Druga se sezona nastavila na prvu i pokušala prikazati sudsku borbu između njezinih roditelja i škole, a treća je istraživala misterioznu smrt najpopularnijeg negativca u seriji, Brycea Walkera.

via GIPHY

S obzirom da su nam prve tri sezone donijele pregršt napetosti i intriga, ni od četvrte sezone ne očekujemo ništa manje...

 

Najcool JoomBoos posterbook pronađi na svim kioscima Tiska!

 | Autor:

Tvoja reakcija?