Prvi 366 pregleda 30. rujna 2018.

Challenge: Dennis je morao pogoditi koju Lino Ladu jede!

screenshot

Dennisu je najviše problema zadala kombinacija Lino Lade kokos i borovnica, ali ih je na kraju sve pogodio

Danas je izašao novi Dennisov video na JoomBoosu i ovoga puta je pogađao koju Lino Ladu jede. I sam Dennis je spomenuo kako obožava Lino Ladu općenito, ali sad kad postoji već nekoliko okusa ovog omiljenog namaza - teško mu se odlučiti koji mu je najdraži. 

Mama mu je prvo ispekla palačinke, a onda je svaku premazala jednim Lino Lada okusom (ukupno ih je bilo pet), ali da mu bude još malo teže - u svaku je dodala i neki dodatak. Recimo, bijelu Lino Ladu je kombinirala s keksom, a Nougat s bananom. Je li Dennisu išlo pogađanje? Paaaa, možda najbolje da sami pogledate...

Najviše problema mu je zadala Lino Lada od kokosa, koju je njegova mama kombinirala s "malinama"... Ups, ne, borovnicama. Ali je na kraju uspio pogoditi svih pet okusa, jer to tako rade profesionalci. 

 | Autor: screenshot screenshot

Također, super dio ovog challengea za tebe je giveaway na kraju, a Dennis je na kraju videa objasnio kako i ti možeš sudjelovati! Najkreativniji od vas osvaja Lino Ladu i JoomBoos merch, predobro. Trk na video i zaigrajte!

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • mala_loodacha

    I ja bi ovo rado igrala :D obožavam lino laduuuu